Congres TaalStaal op 17 mei 2024 

Schrijf je nu in voor het vijfde Wetenschappelijk congres TaalStaal 2024, waar dit jaar het boeiende thema ‘TOS en Meertaligheid’ centraal staat. Wij* kunnen niet wachten om jou te laten kennismaken met een inspirerende line-up van nationale en internationale sprekers die hun onderzoek delen.  

Programma
We zijn trots en verheugd om aan te kondigen dat prof.dr. Ellen Gerrits, zoals bij voorgaande edities, de inleiding én afsluiting gaat verzorgen. Ontdek meer over de interessante bijdragen van dr. Kerry Ebert, prof.dr. Elma Blom, drs. Mirjam Blumenthal op de website van TaalStaal 

In de middag kun je genieten van lezingen in de grote zaal, gepresenteerd door Petra Bos, Charlotte Mostaert en Merel van Witteloostuijn. In de kleine zaal presenteren Kirsten Schraeyen, Lisa Verbeek en Elena Tribushinina hun inzichten.  

Posters op TaalStaal
In de pauzes gedurende de dag is er tijd voor posterpresentaties. Er is nog ruimte. Wil je op deze dag een posterpresentatie houden over je eigen onderzoek op het gebied van TOS, dan kunt je  vóór 1 april 2024 een abstract (max. 250 woorden) sturen naar congres@taalstaal.nl. Klik hier voor de specificaties voor de abstracts. 

Inschrijven congres
Vanaf nu kun je jouw plekje reserveren voor het congres! Via deze link kom je op inschrijfpagina: Inschrijving TaalStaal 2024 is gestart « TaalStaal. Accreditatie voor logopedisten is aangevraagd.   

*Wij: de organiserende expertiseorganisaties NSDSK, Kentalis, Auris, Pento, Universiteit Utrecht en Hogeschool Utrecht. 

Share Button