Audiologische centrum Friesland Pento verhuist naar nieuwe locatie

Na ruim 28 succesvolle jaren op de Verlengde Schrans in Leeuwarden is het moment eindelijk daar: “It giet oan!” Vanaf donderdag 16 mei tot en met dinsdag 21 mei aanstaande verhuist Pento Audiologisch Centrum Friesland, Vroegbehandeling en Dyslexienetwerk Pento naar hun nieuwe locatie in de Media Innovatie Campus (MICA) aan de Sixmastraat 15 te Leeuwarden. Op de verhuisdagen is het audiologisch centrum gesloten.

Het huidige pand, ooit de thuisbasis van een bank, wordt ingeruild voor een modernere en innovatievere omgeving op MICA. De voormalige kluis van de bank doet nu dienst als onderzoeksruimte voor gehoormetingen. Het team van audiologische onderzoekers is verheugd om “de kluis uit te mogen” en kijkt uit naar een nieuwe fase in hun missie om gehoorzorg van hoog niveau te bieden.

Een welkome verandering is ook de afwezigheid zijn van de felgekleurde vloerbedekking en het herhaaldelijk waarschuwen voor het verraderlijke opstapje. Met een knipoog nemen de medewerkers afscheid van deze karakteristieken van hun voormalige locatie.

Speciale aandacht gaat uit naar de jonge bezoekers van de peutergroepen van de Vroegbehandeling. Voor hen wordt het een waar genot om straks te kunnen genieten van een prachtige buitenspeelplek, waar ze naar hartenlust kunnen spelen en ontdekken.

Vanaf woensdag 22 mei zijn de cliënten, medewerkers en relaties van harte welkom op de nieuwe locatie op de Media Innovatie Campus (MICA). Het gebouw, dat velen wellicht herkennen als het  onderkomen van de Leeuwarder Courant, ademt een sfeer van drukpersen en de geur van verse inkt.

“We kijken enorm uit naar de verhuizing naar ons prachtige nieuwe pand en zijn enthousiast om deze volgende stap te zetten. We hebben er zin in en heten iedereen van harte welkom op onze nieuwe locatie op MICA!” aldus het team van Pento Audiologisch Centrum Friesland.

 

Share Button