Schrijf je in voor de training FonoBomb op 7 november 2024

FonoBomb

Boost aan auditieve en fonologische input bij jonge kinderen middels FonoBomb-filmpjes!

Logopedisten die werken met jonge kinderen met een auditieve beperking, opgelet! Op donderdag 7 november 2024 wordt de training FonoBomb weer gegeven bij Pento in Amersfoort. De FonoBomb-filmpjes bieden een krachtige manier om de auditieve en fonologische ontwikkeling van kinderen tussen 1,6 en 4 jaar te stimuleren. Deze speciale training is ontworpen om professionals te helpen hun kennis over de fonologische lus te verdiepen en het belang van gerichte, optimale auditieve input te begrijpen.

Wat is FonoBomb?
Kinderen met gehoorverlies missen dagelijks veel auditieve informatie in vergelijking met goed horende kinderen. Dit resulteert vaak in grote verschillen in zowel de auditieve als fonologische ontwikkeling. Vanuit dit perspectief hebben wij de FonoBomb ontwikkeld, een serie filmpjes die specifiek ontworpen zijn om de auditieve en fonologische ontwikkeling bij jonge kinderen te stimuleren. Er is zo veel te zien voor onze kinderen en tegelijkertijd willen wij juist de oren aanzetten. Wil jij je hier in verdiepen?

Tijdens de training vergroot je je kennis over de fonologische lus en het belang van optimale auditieve input. Je leert over het ontstaan van de FonoBomb en hoe je dit effectief kunt toepassen in je werk. Bovendien maak je tijdens de training je eigen FonoBomb-klankfilmpje, dat je direct kunt gebruiken om kinderen en hun ouders optimaal te laten profiteren van de voordelen van FonoBomb.

Waarom deelnemen aan de FonoBomb-training?

  • Diepgaande kennis: Verdiep je kennis over de fonologische lus en de rol van auditieve input in de taalspraakontwikkeling van jonge kinderen.
  • Praktische vaardigheden: Leer hoe je effectieve FonoBomb-filmpjes kunt maken die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van jouw cliënten.
  • Direct toepasbaar: Neem je zelfgemaakte FonoBomb-filmpje mee naar huis en gebruik het direct in je praktijk.
  • Ervaren trainers: De training wordt verzorgd door Anniek Sol en Margreet Wessels. Beide trainers zijn logopedist en experts op het gebied van auditieve beperkingen en fonologische ontwikkeling.
  • Professionele film: De klankfilmpjes worden gemaakt door een video-editor. Hij maakt gebruik van een professionele camera en microfoon, zodat het beeld en geluid optimaal zijn. Daarnaast professionaliseert hij de beelden door het logo van je eigen organisatie toe te voegen.

Voor wie?
De cursus is bedoeld voor logopedisten die werken met jonge kinderen in de leeftijd van 1,6 tot ongeveer 4 jaar met een auditieve beperking.

Wanneer en waar?

  • Datum: Donderdag 7 november 2024, 9.00 tot 17.00 uur
  • Locatie: AC Amersfoort, Zangvogelweg 150, Amersfoort
  • Groepsgrootte: Kleine groepen van minimaal 4 en maximaal 6 deelnemers voor persoonlijke aandacht en effectieve training.

Kosten
De kosten voor deelname bedragen € 545,- inclusief BTW. Dit bedrag is inclusief lunch, de handleiding FonoBomb, en één professioneel opgenomen klankfilmpje.

Meld je nu aan!
Wil je meer weten over deze krachtige praktische training en hoe je je kunt aanmelden? Klik hier om je (individueel) aan te melden! Laat deze kans niet voorbijgaan om je professionele vaardigheden te verbeteren en een significant verschil te maken in het leven van jonge kinderen met auditieve beperkingen.

  • Mocht je 7 november 2024 niet kunnen deelnemen? Stuur dan een mail naar fonobomb@pento.nl om je op de wachtlijst van 2025 te zetten. We nemen dan contact met je op zodra de trainingsdata, vaak in het voorjaar en het najaar, bekend zijn.
  • De cursus kan bij minimaal vier deelnemers ook in company aangeboden worden, op een locatie naar keuze. Voor in company trainingen kun je een offerte opvragen via fonobomb@pento.nl.
Share Button