Behandelgroep Babbel in Hardenberg bestaat 10 jaar

Op vrijdag 9 februari houdt zorgorganisatie Pento een open dag op behandelgroep Babbel in Hardenberg. Babbel is een behandelgroep voor jonge kinderen (2-5 jaar) met een vermoeden van een taalontwikkelingsstoornis.

Bij een taalontwikkelingsstoornis loopt de taalontwikkeling van een kind trager en anders. Dit wordt in de vroege ontwikkeling vaak al duidelijk: baby’s brabbelen bijvoorbeeld niet of minder, de eerste woordjes komen laat, of een kind heeft moeite met verstaanbaar spreken. Wanneer de taalontwikkeling achterblijft, kan een kind worden doorverwezen naar een logopedist. Als blijkt dat er meer hulp nodig is dan alleen logopedie, kan een kind bij Babbel komen. Een gespecialiseerd team van pedagogisch begeleiders en logopedisten behandelt kinderen drie ochtenden per week door intensieve groeps- en individuele behandeling te geven.

Dit jaar bestaat Babbel in Hardenberg 10 jaar! Daarom houdt deze Pento-locatie een open middag op vrijdag 9 februari. Er is mogelijkheid om deel te nemen aan workshops, meer te leren over taalontwikkeling en meer te horen over behandelgroep Babbel. Belangstellenden zijn van 14:30-17:00 uur van harte welkom aan de Rembrandtstraat 29. Aanmelden kan via h.koenjer@pento.nl

Share Button