Audiologisch Centrum Drenthe

U kunt bij het Audiologisch Centrum Drenthe in Assen terecht na verwijzing door een arts, zoals uw huisarts of de kno-arts. Aan de hand van uw hulpvraag bepalen we welke onderzoeken bij u gedaan worden. Er zijn verschillende onderzoeken voor baby’s, kinderen en volwassenen.

Openingstijden en bereikbaarheid
Het audiologisch centrum Drenthe is geopend op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur en telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 16.30 uur. U kunt ook mailen naar acdrenthe@pento.nl.

Wachttijden
We begrijpen dat uw tijd waardevol is, daarom willen we transparant zijn over onze wachttijden voor de eerste afspraak. Links vindt u een indicatie van de wachttijden van onze locatie, gebaseerd op gegevens van de afgelopen vier weken. Het is belangrijk op te merken dat deze wachttijden slechts een schatting zijn en dat er geen rechten kunnen worden ontleend aan de verstrekte informatie. We streven ernaar om uw afspraak zo spoedig mogelijk te plannen, maar de daadwerkelijke wachttijd kan variëren op basis van verschillende factoren, zoals beschikbaarheid en urgentie van uw situatie. Voor (medische) spoedgevallen hebben we altijd mogelijkheden op korte termijn beschikbaar. In deze gevallen beoordeelt onze hoofdbehandelaar de situatie en indien nodig ondernemen wij direct actie.

Routebeschrijving en parkeren
Kijk voor de actuele routebeschrijving op Google maps. Bij ons centrum is voldoende parkeerruimte (gratis parkeren).

Met het openbaar vervoer
Vanaf het NS station Assen neemt u Qbuzz 50 richting Groningen. De bushalte Martin Luther Kingweg is naast ons centrum.

(Hoofd)behandelaars voor Audiologisch Centrum Drenthe

Marieke Drost

gz - psycholoog (BIG nr: 49919082725)

Jolien Kleinhuis

klinisch fysicus - audioloog

Marnix Stawicki

klinisch fysicus - audioloog

Neem contact op