Audiologisch Centrum Friesland

U kunt bij het Audiologisch Centrum Friesland in Leeuwaarden terecht na verwijzing door een arts, zoals uw huisarts of de kno-arts. Aan de hand van uw hulpvraag bepalen we welke onderzoeken bij u gedaan worden. Er zijn verschillende onderzoeken voor baby’s, kinderen en volwassenen.

Openingstijden en telefonische bereikbaarheid
Het audiologisch centrum is geopend op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur. We zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 12.30 en van 13.00 tot 16.00 uur. U kunt ook mailen naar acfriesland@pento.nl.

Wachttijden
We begrijpen dat uw tijd waardevol is, daarom willen we transparant zijn over onze wachttijden voor de eerste afspraak. Links vindt u een indicatie van de wachttijden van onze locatie, gebaseerd op gegevens van de afgelopen vier weken. Het is belangrijk op te merken dat deze wachttijden slechts een schatting zijn en dat er geen rechten kunnen worden ontleend aan de verstrekte informatie. We streven ernaar om uw afspraak zo spoedig mogelijk te plannen, maar de daadwerkelijke wachttijd kan variëren op basis van verschillende factoren, zoals beschikbaarheid en urgentie van uw situatie. Voor (medische) spoedgevallen hebben we altijd mogelijkheden op korte termijn beschikbaar. In deze gevallen beoordeelt onze hoofdbehandelaar de situatie en indien nodig ondernemen wij direct actie.

Routebeschrijving en parkeren
Kijk voor een actuele routebeschrijving op Google maps.  Er is een parkeergelegenheid bij ons audiologisch centrum, echter betreft het wel betaald parkeren.

(Hoofd)behandelaars voor Audiologisch Centrum Friesland

Ingrid Nauta

orthopedagoog - generalist (BIG nr: 19927262731)

Regit Fictorie

orthopedagoog-generalist (BIG nr: 49926921531)

Inge Zweers

orthopedagoog - generalist (BIG nr: 59926925131)

Jolien Kleinhuis

klinisch fysicus - audioloog

Samuel Hoekman

klinisch fysicus - audioloog

Neem contact op