Audiologisch Centrum Ede

U kunt bij het Audiologisch Centrum Ede terecht na verwijzing door een arts, zoals uw huisarts of de kno-arts. Aan de hand van uw hulpvraag bepalen we welke onderzoeken bij u gedaan worden. Er zijn verschillende onderzoeken voor baby’s, kinderen en volwassenen.

Openingstijden en telefonische bereikbaarheid
Het audiologisch centrum telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 12.00 uur en ’s middags van 13.00-14.30 uur. U kunt ook mailen naar acede@pento.nl

Wachttijden
We begrijpen dat uw tijd waardevol is, daarom willen we transparant zijn over onze wachttijden voor de eerste afspraak. Links vindt u een indicatie van de wachttijden van onze locatie, gebaseerd op gegevens van de afgelopen vier weken. Het is belangrijk op te merken dat deze wachttijden slechts een schatting zijn en dat er geen rechten kunnen worden ontleend aan de verstrekte informatie. We streven ernaar om uw afspraak zo spoedig mogelijk te plannen, maar de daadwerkelijke wachttijd kan variëren op basis van verschillende factoren, zoals beschikbaarheid en urgentie van uw situatie. Voor (medische) spoedgevallen hebben we altijd mogelijkheden op korte termijn beschikbaar. In deze gevallen beoordeelt onze hoofdbehandelaar de situatie en indien nodig ondernemen wij direct actie.

Routebeschrijving en parkeren
Kijk voor de meest actuele routebeschrijving op Google maps. U kunt parkeren op het terrein van het Gelderse Vallei ziekenhuis, dit is betaald parkeren.

 

(Hoofd)behandelaars voor Audiologisch Centrum Ede

Tom de Boer

klinisch fysicus - audioloog

Wiepke Koopmans

klinisch fysicus - audioloog

Rolph Houben

klinisch fysicus - audioloog

Maj van den Tillaart

klinisch fysicus - audioloog

Neem contact op