Audiologisch Centrum Zwolle

Bij het Audiologisch Centrum Zwolle kunt u terecht voor een gehoor, taal- of spraak onderzoek. Of voor advies, begeleiding en revalidatie. U wordt naar Pento Audiologisch Centrum Zwolle doorverwezen door een arts zoals de huisarts of KNO-arts. Aan de hand van uw hulpvraag bepalen wij welke onderzoeken wij bij u uitvoeren. Er zijn verschillende onderzoeken voor baby’s, kinderen en volwassenen.

Openingstijden en telefonische bereikbaarheid

Het audiologisch centrum is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 12.15 uur en van 13.00 tot 16.00 uur. U kunt ook mailen naar aczwolle@pento.nl.

Op locatie

Als u naar het Audiologisch Centrum in Zwolle komt, kunt u zich melden bij de receptie op de eerste etage. Er is een lift aanwezig.

Routebeschrijving en bereikbaarheid met de auto

Volg de borden richting Zwolle centrum en vervolgens richting NS station. Ga voor het station rechtdoor. Het Audiologisch Centrum is na 250 meter te zien aan de linkerkant.

Parkeren

Direct naast het station is een grote parkeergarage. In de Oosterlaan is ook betaald parkeren mogelijk. Let op: parkeren in de zijstraten is alleen voor vergunninghouders. Parkeeradvies voor uw navigatie: parkeergarage naast het NS-station, Stationsplein 14, parkeerplaats Van Karnebeekstraat 43a of Burgemeester van Roijensingel 18.

Met het openbaar vervoer

Ons audiologisch centrum is goed bereikbaar met het openbaar vervoer: het ligt op ongeveer 3 minuten loopafstand van de hoofdingang van het NS-station (uitgang centrum).

De vertrekhaltes van de stad en streekbussen zijn aan de achterkant van het station (Hanzelaan). Met een ov-chipkaart of een pinpas kunt u door de poortjes en via het station naar de hoofdingang lopen, vanaf daar is het ongeveer 3 minuten lopen naar onze locatie.

(Hoofd)behandelaars voor Audiologisch Centrum Zwolle

Geartsje Hoogland-Stoker

gz-psycholoog (BIG-nr: 19920382625)

Irma Kroes

gz - psycholoog (BIG nr: 19911021625)

Anke van der Meijde

gz - psycholoog (BIG nr: 29049807825)

Annemarie Schrijver

klinisch fysicus - audioloog

Wim van Huffelen

klinisch fysicus - audioloog

Joop Leijendeckers

klinisch fysicus - audioloog

Ruben Benard

klinisch fysicus - audioloog

Neem contact op