Audiologisch Centrum Zwolle

U kunt bij het Audiologisch Centrum Zwolle terecht na verwijzing door een arts, zoals uw huisarts of de kno-arts. Aan de hand van uw hulpvraag bepalen we welke onderzoeken bij u gedaan worden. Er zijn verschillende onderzoeken voor baby’s, kinderen en volwassenen.

Bereikbaarheid
Het audiologisch centrum telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 12.15 uur en van 13.00 tot 16.00 uur. U kunt ook mailen naar aczwolle@pento.nl.

U kunt zich melden bij de receptie op de eerste etage, er is een lift aanwezig.

Routebeschrijving en bereikbaarheid met de auto
LET OP:
Het stationsplein in Zwolle is vanaf donderdag 16 mei 2019 afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. De Westerlaan, Oosterlaan en Terborchstraat zijn vanaf 16 mei doodlopende straten. Klik hier voor alternatieve routes.

Parkeren
Direct naast het station is een grote parkeergarage. Gezien de gemiddelde duur van de onderzoeken is het raadzaam daar te parkeren. Aan de Oosterlaan is het betaald parkeren.

Bereikbaarheid met de trein
Ons audiologisch centrum is goed bereikbaar met het openbaar vervoer: het ligt op ongeveer 3 minuten loopafstand van de hoofdingang van het NS-station (uitgang centrum).

Bereikbaarheid met stad/streekbus
De vertrekhaltes van de stad en streekbussen zijn aan de achterkant van het station (Hanzelaan). Met een ov chipkaart kunt u door de poortjes en via het station naar de hoofdingang lopen, vanaf daar is het ongeveer 3 minuten lopen naar onze locatie.

 

Hoofdbehandelaars voor Audiologisch Centrum Zwolle

Sophie Rikkink – ten Heggeler

gz - psycholoog (BIG nr: 39924132825)

Irma Kroes

gz - psycholoog (BIG nr: 19911021625)

Anke van der Meijde

gz - psycholoog (BIG nr: 29049807825)

Nienke Hopster

orthopedagoog - generalist (BIG nr: 19926923331)

Annemarie Schrijver

klinisch fysicus - audioloog

Wim van Huffelen

klinisch fysicus - audioloog

Joop Leijendeckers

klinisch fysicus - audioloog

Ruben Benard

klinisch fysicus - audioloog

Neem contact op