Audiologisch Centrum Utrecht

U kunt bij het Audiologisch Centrum Utrecht terecht na verwijzing door een arts, zoals uw huisarts of de kno-arts. Aan de hand van uw hulpvraag bepalen we welke onderzoeken bij u gedaan worden. Er zijn verschillende onderzoeken voor baby’s, kinderen en volwassenen.

Openingstijden en telefonische bereikbaarheid
Het audiologisch centrum is geopend op werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur.
Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 08:00 – 12:30 en van 13:30 – 16.00 uur. U kunt ook een e-mail sturen naar acutrecht@pento.nl

Wachttijden
We begrijpen dat uw tijd waardevol is, daarom willen we transparant zijn over onze wachttijden voor de eerste afspraak. Links vindt u een indicatie van de wachttijden van onze locatie, gebaseerd op gegevens van de afgelopen vier weken. Het is belangrijk op te merken dat deze wachttijden slechts een schatting zijn en dat er geen rechten kunnen worden ontleend aan de verstrekte informatie. We streven ernaar om uw afspraak zo spoedig mogelijk te plannen, maar de daadwerkelijke wachttijd kan variëren op basis van verschillende factoren, zoals beschikbaarheid en urgentie van uw situatie. Voor (medische) spoedgevallen hebben we altijd mogelijkheden op korte termijn beschikbaar. In deze gevallen beoordeelt onze hoofdbehandelaar de situatie en indien nodig ondernemen wij direct actie.

Routebeschrijving en parkeren
Kijk voor een actuele routebeschrijving op Google maps. Er is parkeergelegenheid bij het audiologisch centrum, wij zijn gevestigd op de eerste etage (er is een lift aanwezig).

(Hoofd)behandelaars voor Audiologisch Centrum Utrecht

Inge de Ronde

klinisch fysicus - audioloog

Lisanne Kok

klinisch fysicus - audioloog

Eva-Marie Still

Gezondheidszorgpsycholoog (BIG-nr: 89929274825)

Wil van Ek

orthopedagoog, geregistreerd gz-psycholoog (BIG-nr: 49052569425)

Wendy Pelkmans

gezondheidszorgpsycholoog (BIG nr: 19909226525)

Kimmy Snel-Smit

klinisch fysicus - audioloog

Hans Tschur

klinisch fysicus - audioloog

Paulien de Jager

klinisch fysicus - audioloog

Neem contact op