Audiologisch Centrum Twente (Hengelo)

U kunt bij het Audiologisch Centrum Twente terecht na verwijzing door een arts, zoals uw huisarts of de kno-arts. Aan de hand van uw hulpvraag bepalen we welke onderzoeken bij u gedaan worden. Er zijn verschillende onderzoeken voor baby’s, kinderen en volwassenen.

Telefonische bereikbaarheid
Het audiologisch centrum is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 12.00 uur en van 15.00 -16.30 uur. Op maandagmiddag is het audiologisch centrum niet bereikbaar. Ook op andere middagen kan het centrum telefonisch niet bereikbaar zijn. U kunt ook altijd mailen naar actwente@pento.nl.

Wachttijden
We begrijpen dat uw tijd waardevol is, daarom willen we transparant zijn over onze wachttijden voor de eerste afspraak. Links vindt u een indicatie van de wachttijden van onze locatie, gebaseerd op gegevens van de afgelopen vier weken. Het is belangrijk op te merken dat deze wachttijden slechts een schatting zijn en dat er geen rechten kunnen worden ontleend aan de verstrekte informatie. We streven ernaar om uw afspraak zo spoedig mogelijk te plannen, maar de daadwerkelijke wachttijd kan variëren op basis van verschillende factoren, zoals beschikbaarheid en urgentie van uw situatie. Voor (medische) spoedgevallen hebben we altijd mogelijkheden op korte termijn beschikbaar. In deze gevallen beoordeelt onze hoofdbehandelaar de situatie en indien nodig ondernemen wij direct actie.

Klik op het filmpje hierboven voor een rondleiding door het audiologisch centrum Twente.

(Hoofd)behandelaars voor Audiologisch Centrum Twente (Hengelo)

Kim Hulshoff – Tiggeloven

gz - psycholoog (BIG nr: 89926621625)

Marjan Faber-Hoohenkerk

gz - psycholoog (BIG nr: 19062397125)

Birgit Esmeijer

orthopedagoog - generalist (BIG nr: 29926907431)

Anke de Ruiter

klinisch fysicus - audioloog

Thijs van Toor

klinisch fysicus - audioloog

Neem contact op