Klinisch fysicus-audioloog – locatie Apeldoorn

Wij zijn Pento.

Experts in horen, spreken en verstaan. Wij onderzoeken en adviseren mensen die problemen hebben op het gebied van taal-spraak en/of gehoor. Onze betrokken collega’s maken echt het verschil in het leven van onze cliënten. Doordat wij met onze zorg alles inzetten zodat onze cliënten weer mee kunnen doen in de maatschappij. Dáar doen we het voor! Dit doen wij zowel binnen onze audiologische zorg als voor de Vroegbehandeling. Pento Vroegbehandeling biedt multidisciplinaire behandeling aan kinderen met een ernstige auditieve en/of communicatieve beperking en aan het gezin (en de omgeving) waarin het kind opgroeit. Pento vind je op verschillende locaties in Noord-, Oost- en Midden-Nederland.

Wil jij ook jouw steentje bijdragen? Voor onze audiologisch centrum in Apeldoorn zijn wij op korte termijn tijdelijk op zoek naar een

Klinisch fysicus-audioloog
per direct voor 8 uur per week
vanaf half oktober voor een half jaar 16 – 20 uur per week

Wat ga je doen?

Als klinisch fysicus audioloog (KFA) heb je een afwisselende en verantwoordelijke baan. Je bent hoofdbehandelaar voor alle cliënten op het AC en je bent inhoudelijk eindverantwoordelijk voor de geleverde zorg. Je voert zorg, behandeling en begeleiding van cliënten uit en je ziet toe op de kwaliteit van de geleverde zorg binnen Pento. Je vertaalt daarnaast ontwikkelingen en innovaties naar verbeteringen en vernieuwing van de audiologische zorgverlening en ontwikkelt beleid.  Op hoofdlijnen zijn dit je taken en verantwoordelijkheden:

 • Je werkt in een multidisciplinair team op de Pento-locatie in Apeldoorn en vervult hierbij de rol van hoofdbehandelaar.
 • Je werkt samen met collega KFA-ers vanuit Apeldoorn en Hengelo.
 • Je geeft supervisie en voert audiologisch onderzoek uit.
 • Je begeleidt bij het revalideren van slechthorende volwassenen en (jonge) kinderen.
 • Je bewaakt en bevordert de deskundigheid van medewerkers, draagt zorg voor het vastleggen van gegevens en opstellen en beoordelen van rapportages en hebt een adviserende rol naar (verwijzend) specialisten en huisartsen.

Wat zoeken wij in onze nieuwe collega?

 • Je bent geregistreerd klinisch fysicus-audioloog of je bent net klaar met de opleiding.
 • Je werkt met enthousiasme in de audiologie en hebt affiniteit met cliëntenzorg.
 • Je denkt mee over beleidsvoering, de wijze van implementatie en het vormgeven van de audiologische zorg binnen de centra.
 • Je bent een allround audioloog die breed inzetbaar is.

Wat mag je van ons verwachten?

 • Wij zoeken per direct een KFA-er voor 8 uur per week en vanaf half oktober 2022 ter vervanging van zwangerschapsverlof voor de periode van zes maanden 16 – 20 uur per week.
 • Bij Pento is er ruimte voor ontplooiing, werken betrokken professionals en kennen we een fijne werksfeer.
 • De functie is ingedeeld in FWG 70. Deze schaal kent een maximum bruto fulltime salaris van € 6.887,- per maand.
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO ziekenhuizen. Waaronder een prima pensioenregeling bij PFZW, een eindejaarsuitkering van 8,33% en opbouw van PLB uren (57 uur o.b.v. een fulltime dienstverband).

Heb je vragen over de vacature?
Neem dan contact op met Trea Zeevaart, directeur. Zij is bereikbaar op telefoonnummer 06 237 200 49 of via e-mail: t.zeevaart@pento.nl.

Ben je enthousiast over de vacature en wil je solliciteren?
Solliciteer dan uiterlijk op 19 september 2022. Je brief en cv kun je mailen naar vacatures-act@pento.nl  o.v.v. vacature KFA.

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat de voorkeur.

(Online) screening, bijvoorbeeld via databanken, zoekmachines en sociale netwerken, kan deel uitmaken van het sollicitatieproces.

Het kunnen overleggen van een verklaring omtrent het gedrag (VOG) is een voorwaarde voor de aanstelling. De procedure hiertoe wordt opgestart na het arbeidsvoorwaardengesprek.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld en doorplaatsing in andere media is op grond van spamwetgeving verboden.