Klinisch fysicus-audioloog – locatie Assen en Leeuwarden

Wij zijn Pento. Experts in horen, spreken en verstaan. Wij onderzoeken en adviseren mensen die problemen hebben op het gebied van taal-spraak en/of gehoor. Onze betrokken collega’s maken echt het verschil in het leven van onze cliënten. Doordat wij met onze zorg alles inzetten zodat onze cliënten weer mee kunnen doen in de maatschappij. Dáar doen we het voor! Dit doen wij zowel binnen onze audiologische zorg als voor de Vroegbehandeling. Pento Vroegbehandeling biedt multidisciplinaire behandeling aan kinderen met een ernstige auditieve en/of communicatieve beperking en aan het gezin (en de omgeving) waarin het kind opgroeit. Pento vind je op verschillende locaties in Noord-, Oost- en Midden-Nederland.

Wil jij ook jouw steentje bijdragen? Voor onze audiologische centra in Assen en Leeuwarden zijn wij per 1 september op zoek naar een

Klinisch fysicus-audioloog
36 uur per week

Wat ga je doen?

Als klinisch fysicus audioloog heb je een afwisselende en verantwoordelijke baan. Je bent hoofdbehandelaar voor alle cliënten op het AC en je bent inhoudelijk eindverantwoordelijk voor de geleverde zorg. Je voert zorg, behandeling en begeleiding van cliënten uit en je ziet toe op de kwaliteit van de geleverde zorg binnen Pento. Je vertaalt daarnaast ontwikkelingen en innovaties naar verbeteringen en vernieuwing van de audiologische zorgverlening en ontwikkelt beleid. Eventueel initieer en voer je wetenschappelijk onderzoek uit.

 Je werkt in een multidisciplinair team op de Pento-locaties in Assen en Leeuwarden.

 • Je geeft supervisie en voert audiologisch onderzoek uit.
 • Je begeleidt bij het revalideren van slechthorende volwassenen en (jonge) kinderen.
 • Je bewaakt en bevordert de deskundigheid van medewerkers, draagt zorg voor het vastleggen van gegevens en (o.a. vestibulaire) rapportages en hebt een adviserende rol naar (verwijzend) specialisten en huisartsen.

Wat zoeken wij in onze nieuwe collega?

 • Je bent geregistreerd klinisch fysicus-audioloog of je bent net klaar met de opleiding.
 • Je werkt met enthousiasme in de audiologie en hebt affiniteit met cliëntenzorg.
 • Je vindt het prettig om te werken in kleine teams en bent toegankelijk voor je collega’s.
 • Je bent bij voorkeur op tenminste woensdag beschikbaar.
 • Je denkt mee over beleidsvoering, de wijze van implementatie en het vormgeven van de audiologische zorg binnen de centra.
 • Je hebt relativeringsvermogen, je hebt humor en je kunt goed werken in een dynamische omgeving.

 Wat mag je van ons verwachten?

 • De arbeidsovereenkomst is voor bepaalde tijd in verband met vervanging zwangerschapsverlof.
 • Bij Pento is er ruimte voor ontplooiing, werken betrokken professionals en kennen we een fijne werksfeer.
 • De functie is ingedeeld in FWG 70. Deze schaal kent een maximum bruto fulltime salaris van € 6.752,- per maand.
 • Overige arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Ziekenhuizen, zoals een vaste eindejaarsuitkering.

Heb je vragen over de vacature?
Neem dan contact op met Marnix Stawicki, klinisch fysicus-audioloog. Hij is bereikbaar via  telefoonnummer 0592- 330 641 of via e-mail: m.stawicki@pento.nl

Ben je enthousiast over de vacature en wil je solliciteren?
Je brief en cv kun je mailen naar Carla Vegter, directeur, acfriesland@pento.nl Sollicitatiegesprekken worden gepland op maandag 19 juli a.s.

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat de voorkeur.

(Online) screening, bijvoorbeeld via databanken, zoekmachines en sociale netwerken, kan deel uitmaken van het sollicitatieproces.

Het kunnen overleggen van een verklaring omtrent het gedrag (VOG) is een voorwaarde voor de aanstelling. De procedure hiertoe wordt opgestart na het arbeidsvoorwaardengesprek.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld en doorplaatsing in andere media is op grond van spamwetgeving verboden.

 

Op dit moment hebben we de volgende vacatures