Wij zijn Pento. Experts in horen, spreken en verstaan.

Als horen niet vanzelfsprekend is, luisteren wij. Als spreken en verstaan niet vanzelf gaan, begrijpen wij het. In onze Audiologische Centra en Vroegbehandeling in Midden-en Noord-Nederland zien we jong tot oud. We doen wat nodig is, zodat iedereen met een uitdaging in gehoor, spraak en taalontwikkeling mee kan doen. Daarin gaan we verder. Want wij zijn Pento. Experts in horen, spreken en verstaan.

Meer aandacht, meer onderzoek en uitleg, meer kennis op één plek. Meer doen waar we kunnen, daar kiezen wij bewust voor. Want iedereen is anders en geen uitdaging is gelijk. Dus bouwen we onze zorg en behandelplannen om mensen heen. Samen gaan we voor de best passende zorg. Met alles wat we in huis hebben.

Onderzoek, diagnostiek en advies. Begeleiding, (vroeg)behandeling, bewezen methoden. Korte lijnen met artsen en wetenschap, die hebben we ook. Samen met ruim 370 collega’s doe je wat nodig is. Want als het om horen, spreken en verstaan gaat, zetten we graag die extra stap. Vooruit, dat helpt mensen echt op weg. En verder.

Bekijk in enkele minuten wat u of uw kind mag verwachten bij een bezoek aan een van onze audiologische centra.