Secretaresse/teamondersteuner Beleid & Kwaliteit – Apeldoorn

Ben jij op zoek naar een dynamische rol waarin je jouw organisatorische talenten kunt laten zien? Wil je deel uitmaken van een bevlogen team dat zich inzet voor beleidsontwikkeling en kwaliteitsverbetering? Ben jij creatief, maar ook ordelijk en punctueel? Dan is dit jouw kans om een essentiële rol te spelen in onze organisatie! Klaar om de uitdaging aan te gaan? Lees dan snel verder!

Voor het Centraal Bureau in Apeldoorn zijn wij op zoek naar een

(intern) Documentbeheerder
In de functie van secretaresse/teamondersteuner Beleid & Kwaliteit
12-16 uur per week

Dit wordt jouw nieuwe baan
Als teamondersteuner Beleid & Kwaliteit heb je een verantwoordelijke en creatieve baan. Je beheert het Document Management Systeem (DMS). Je taken variëren van het beoordelen van de documenten op documentcriteria tot aan administratieve werkzaamheden tot aan het ontwikkelen en updaten van DMS-instructies in de vorm van bijvoorbeeld video’s. Je zult ook een actieve rol spelen in het aanjagen van documenteigenaren, waarbij je hen aanspoort om hun documenten up to date te houden.

Wij zijn Pento.
Als horen niet vanzelfsprekend is, luisteren wij. Als spreken en verstaan niet vanzelf gaan, begrijpen wij het. In onze Audiologische Centra en Vroegbehandeling in Midden- en Noord-Nederland zien we jong tot oud. We doen wat nodig is, zodat iedereen met een uitdaging in gehoor, spraak en taalontwikkeling mee kan doen. Daarin gaan we verder. Want wij zijn Pento. Experts in horen, spreken en verstaan.

Meer aandacht, meer onderzoek en uitleg, meer kennis op één plek. Meer doen waar we kunnen, daar kiezen wij bewust voor. Want iedereen is anders en geen uitdaging is gelijk. Dus bouwen we onze zorg en behandelplannen om mensen heen. Samen gaan we voor de best passende zorg. Met alles wat we in huis hebben.

Dit ben jij

 • Je hebt een afgeronde secretariële opleiding op mbo4-niveau.
 • Je hebt planningsvaardigheden.
 • Je bent een échte teamspeler, maar kunt ook zelfstandig werken.
 • Je bent een enthousiaste en gedreven professional die stevig in zijn/haar schoenen staat, goed onder druk kan werken en snel weet te schakelen.
 • Je bent punctueel, ordelijk en niet bang om initiatief te nemen.
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Je bent computervaardig en beheerst Microsoft Office.
 • Je bent leergierig ingesteld en blijft jezelf graag ontwikkelen.

Wij bieden jou

 • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar, met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd, met een voorkeur voor 1 juli a.s. als startdatum;
 • Een arbeidsduur van 12-16 uur per week. Deze vacature is te combineren met de openstaande vacature secretaresse/teamondersteuner Apeldoorn (arbeidsduur 12 uur);
 • De functie secretaresse/teamondersteuner is ingedeeld in FWG40 (cao Ziekenhuizen). Hierbij hoort een salaris van €2391,- tot €3484,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek. Op 1 juni 2024 volgt een verhoging van 5%. Inschaling vindt plaats op basis van werkervaring en opleiding;
 • Een prima pensioenregeling bij PFZW;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Opbouw van PLB-uren van 57 uur bij een fulltime dienstverband. De uren kennen geen verjaringstermijn;
 • Mogelijkheden om extra verlof aan te kopen via ons meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden;
 • Scholings- en ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Een enthousiast team om mee samen te werken;
 • De ruimte om regie te nemen.

Hier kun je terecht met vragen
We beantwoorden je vragen graag. Je kunt hiervoor contact zoeken met Renalda Gronouwe – Dijkhuizen, teamleider/projectleider. Zij is telefonisch bereikbaar via 06 261 944 20 of per mail via r.dijkhuizen@pento.nl.
Meer informatie over Pento is terug te vinden op onze website:  www.pento.nl.

Enthousiast? Solliciteer direct!
Stuur je motivatie met curriculum vitae 27 mei 2024 naar r.dijkhuizen@pento.nl o.v.v. “Sollicitatie Secretaresse/teamondersteuner”.  De sollicitatiegesprekken vinden plaats zodra een geschikte kandidaat is gevonden.

 

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat de voorkeur.

Het kunnen overleggen van een verklaring omtrent het gedrag (VOG) is een voorwaarde voor de aanstelling. De procedure hiertoe wordt opgestart na het arbeidsvoorwaarden-gesprek.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld en doorplaatsing in andere media is op grond van spam-wetgeving verboden.