Teamleider – Zwolle/Hardenberg

Jij bent een gedreven teamleider en hebt zin in een nieuwe, uitdagende en afwisselende functie. Jij wordt blij van een soepel werkend team en vindt verbinding, resultaat en ontwikkelingsmogelijkheden belangrijk. Herken jij jezelf hierin? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor onze locatie in Zwolle/Hardenberg zijn wij op zoek naar een

Teamleider Vroegbehandeling
Taalontwikkelingsstoornis (TOS) en Auditief
Voor 32-36 uur per week

Dit wordt jouw nieuwe baan
De kern van de functie bestaat uit het organiseren en coördineren van de werkzaamheden van de teams (circa 38 medewerkers; 20 fte) waarbij de cliënt en de medewerker centraal staan. Dit doe je onder andere in nauwe samenwerking met de behandelverantwoordelijken, op het grensvlak van inhoud en beleid. Je geeft leiding aan de medewerkers en je ondersteunt je teams bij het continue verbeteren van de zorgverlening, de (eigen) ontwikkeling en samenwerking. Je bent als teamleider de kartrekker om processen te verbeteren en stappen te zetten in (nog) efficiënter werken. Dit doe je door bijvoorbeeld veel af te stemmen met de verschillende disciplines zodat zij optimaal kunnen worden ingezet voor onze cliënten.

Je zorgt voor verbinding tussen de verschillende teams. Je draagt zorg voor de bedrijfsvoering door bijvoorbeeld het ontwikkelen van jaarplannen. Je bespreekt periodiek met je directeur de realisatie van de vastgestelde doelstellingen en stelt hiervoor managementinformatie op. Je voert jaargesprekken en je bent verantwoordelijk voor de verzuimbegeleiding en opleidingsplannen in je teams. Je maakt onderdeel uit van het locatiebrede beleidsoverleg. Ook ben je de verbindende factor tussen het (hoger) management en de medewerkers. Zowel op locatie- als Pentobreed niveau denk je mee over het beleid van de organisatie.

Pento Vroegbehandeling locaties Zwolle en Hardenberg heeft behandelgroepen voor kinderen met ernstige spraak- en/of taalproblemen. Deze behandelgroepen zijn voor kinderen in de leeftijd van twee tot vier jaar. De communicatieve problematiek staat bij deze kinderen op de voorgrond.
Op de behandelgroepen leren kinderen communiceren in een veilige en vertrouwde omgeving. Voor diagnostiek en behandeling wordt nauw samengewerkt met de teams van het audiologisch centrum Zwolle.

Wij zijn Pento.
Als horen niet vanzelfsprekend is, luisteren wij. Als spreken en verstaan niet vanzelf gaan, begrijpen wij het. In onze Audiologische Centra en Vroegbehandeling in Midden- en Noord-Nederland zien we jong tot oud. We doen wat nodig is, zodat iedereen met een uitdaging in gehoor, spraak en taalontwikkeling mee kan doen. Daarin gaan we verder. Want wij zijn Pento. Experts in horen, spreken en verstaan.

Meer aandacht, meer onderzoek en uitleg, meer kennis op één plek. Meer doen waar we kunnen, daar kiezen wij bewust voor. Want iedereen is anders en geen uitdaging is gelijk. Dus bouwen we onze zorg en behandelplannen om mensen heen. Samen gaan we voor de best passende zorg. Met alles wat we in huis hebben.

Dit ben jij

 • Je hebt een afgeronde relevante hbo-opleiding.
 • Je hebt leidinggevende competenties, ervaring in een leidinggevende rol is een pré.
 • Je beschikt over bedrijfskundig inzicht, bij voorkeur verkregen door een (aanvullende) managementopleiding.
 • Je kunt goed inspireren, motiveren, stimuleren en coachen.
 • Je kunt goed sturen op basis van financiële informatie, productienormen en procesverbeteringen.
 • Je hebt oog voor teamontwikkeling en bent in staat om team/werkprocessen goed te begeleiden.
 • Je bent tactvol, initiatiefrijk en enthousiast.
 • Tevens ben je gericht op samenwerking, kun je doorpakken als dat nodig is en ben je besluitvaardig.
 • Je kunt goed sturen op procesverbeteringen.
 • Je bent bedreven in planningen, planningssystemen en het opstellen van rapportages.

Wij bieden jou

 • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar met uitzicht op een aanstelling voor onbepaalde tijd;
 • Een arbeidsduur van gemiddeld 32-36 uur per week;
 • Een salaris van € 3.923,- tot € 5.746,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek. De functie van teamleider is ingeschaald in FWG60 (cao Ziekenhuizen).
 • De standplaats van de functie is Zwolle;
 • De mogelijkheid om extra verlof aan te kopen via ons meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden;
 • Een prima pensioenregeling bij PFZW;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Opbouw van PLB-uren van 57 uur bij een fulltime Deze uren kennen geen verjaringstermijn;
 • Scholings- en ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Enthousiaste collega’s om mee samen te werken.

Hier kun je terecht met vragen
We beantwoorden je vragen graag. Je kunt hiervoor contact zoeken met Hans van Dijk, directeur. Hij is bereikbaar via het e-mailadres h.vandijk@pento.nl. Voor meer informatie over Pento kun je terecht op onze website www.pento.nl.

Enthousiast? Solliciteer direct!
Stuur je motivatie met curriculum vitae uiterlijk 5 juni 2024 naar S. de Castro, s.decastro@pento.nl. De sollicitatiegesprekken worden gepland op 10 juni 2024.

 

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat de voorkeur.

(Online) screening, bijvoorbeeld via databanken, zoekmachines en sociale netwerken, kan deel uitmaken van het sollicitatieproces.

Het kunnen overleggen van een verklaring omtrent het gedrag (VOG) is een voorwaarde voor de aanstelling. De procedure hiertoe wordt opgestart na het arbeidsvoorwaardengesprek.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld en doorplaatsing in andere media is op grond van spamwetgeving verboden.