Teamleider – locatie Leeuwarden

Teamleider

Ben jij de teamleider die zin heeft in een nieuwe uitdagende afwisselende functie? Word jij blij van een soepel werkend team? En ben jij de verbindende factor tussen management en medewerkers? Dan is deze functie vast wat voor jou. 

Voor onze locatie in Leeuwarden zijn wij voor de Vroegbehandeling op zoek naar een ervaren en mensgerichte

Teamleider Vroegbehandeling
(teams Auditief en TOS)

Voor 16 uur per week

Wat ga je doen?
De kern van de functie bestaat uit het organiseren en coördineren van de werkzaamheden van de teams en het coachen van de teamleden, waarbij de cliënt en medewerker centraal staan. Dit doe je onder andere in nauwe samenwerking met de behandelverantwoordelijken, op het grensvlak van inhoud en beleid. Je geeft (dienend) leiding aan de medewerkers van je team en ondersteunt je team bij het continue verbeteren van de zorgverlening, de (eigen) ontwikkeling en samenwerking. Je zorgt voor verbinding tussen de teams van de Vroegbehandeling en het Audiologisch Centrum. Ook ben je de verbindende factor tussen het management en de medewerkers. Zowel op locatie- als Pento breed niveau denk je mee over het beleid van de organisatie.

Wat zoeken wij in onze nieuwe collega?

 • Je hebt ervaring in een leidinggevende functie.
 • Je kunt goed inspireren, motiveren, stimuleren en coachen.
 • Je kunt leiding geven vanuit gelijkwaardigheid.
 • Je hebt ervaring in de zorgsector (pré).
 • Je beschikt over bedrijfskundig inzicht, verkregen door een (aanvullende) managementopleiding op hbo-niveau.
 • Je kunt goed sturen op basis van financiële informatie en productienormen.
 • Je hebt oog voor teamontwikkeling en bent in staat om team/werkprocessen goed te begeleiden.
 • Je bent gebarenvaardig of bent bereid dit te leren.

Wat mag je van ons verwachten?

 • De arbeidsovereenkomst is voor de duur van een jaar, met uitzicht op verlenging voor onbepaalde tijd.
 • De arbeidsduur is gemiddeld 16 uur per week.
 • De functie is ingedeeld in FWG-schaal 60. Deze schaal kent een maximum bruto fulltime salaris van € 4.964,- per maand.
 • De standplaats van de functie is Leeuwarden.
 • Je hebt de mogelijkheid binnen Pento om extra verlof aan te kopen via ons meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.
 • Overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen. Waaronder een prima pensioenregeling bij PFZW, een eindejaarsuitkering van 8,33% en opbouw van PLB uren (57 uur o.b.v. een fulltime dienstverband).

Wij zijn Pento.
Experts in horen, spreken en verstaan. Wij onderzoeken en adviseren mensen die problemen hebben op het gebied van taal-spraak en/of gehoor. Onze betrokken collega’s maken echt het verschil in het leven van onze cliënten. Doordat wij met onze zorg alles inzetten zodat onze cliënten weer mee kunnen doen in de maatschappij. Dáár doen we het voor! Dit doen wij zowel binnen onze audiologische zorg als voor de Vroegbehandeling. Pento vind je op verschillende locaties in Noord-, Oost- en Midden-Nederland.

Heb je vragen over de vacature?
Neem dan contact op met Carla Vegter, directeur Audiologisch Centrum Leeuwarden, op telefoonnummer (058) 280 13 60 of via e-mail acfriesland@pento.nl.
Voor meer informatie over Pento kun je terecht op onze website www.pento.nl.

Ben je enthousiast en wil je reageren?
Mail dan je sollicitatiebrief en curriculum vitae uiterlijk 30 september a.s. aan Carla Vegter via acfriesland@pento.nl.
De sollicitatiegesprekken staan gepland voor maandag 10 oktober a.s. van 15.00 – 17.15 uur. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

(Online) screening, bijvoorbeeld via databanken, zoekmachines en sociale netwerken, kan deel uitmaken van het sollicitatieproces.

Het kunnen overleggen van een verklaring omtrent het gedrag (VOG) is een voorwaarde voor de aanstelling.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld en doorplaatsing in andere media is op grond van spam-wetgeving verboden.