Teamleider – locatie Amersfoort

Ben jij een mensgerichte teamleider die toe is aan een nieuwe uitdaging? Word jij blij van een soepel werkend team? En ben jij de verbindende factor tussen management en medewerkers? Dan is deze functie vast wat voor jou! 

Voor de Vroegbehandeling en voor het Kinderteam van het Audiologisch Centrum op onze locatie in Amersfoort zijn wij op zoek naar

Teamleider

Voor 24 tot 32 uur per week (in overleg in te vullen)

Wat ga je doen?
Als teamleider bij Pento ben jij de verbindende factor tussen management en medewerkers. Je weet goed samen te werken met verschillende niveaus en neemt indien nodig lastige beslissingen. Maar je vindt het ook leuk om af en toe zelf de handen uit de mouwen te steken. Want samen zetten we ons in voor de beste zorg voor onze cliënten.

De kern van de functie bestaat uit het organiseren en coördineren van de werkzaamheden van de teams waarbij de cliënt  en medewerker centraal staan. Dit doe je onder andere in nauwe samenwerking met de behandelverantwoordelijken, op het grensvlak van inhoud en beleid. Je geeft leiding aan de medewerkers van je team en ondersteunt je team bij het continue verbeteren van de zorgverlening, de (eigen) ontwikkeling en samenwerking. Je zorgt voor verbinding tussen de verschillende teams. Ook ben je de verbindende factor tussen het management en de medewerkers. Zowel op locatie- als Pento breed niveau denk je mee over het beleid van de organisatie en je bent lid van het MT van de locatie Amersfoort / Ede.

Daarnaast draag je zorg voor de bedrijfsvoering door bijvoorbeeld het ontwikkelen van meerjaren- en jaarplannen. Je bespreekt periodiek met de directeur de realisatie van de vastgestelde doelstellingen en stelt hiervoor managementinformatie op. Je voert jaargesprekken en je bent verantwoordelijk voor de verzuimbegeleiding en opleidingsplannen in je team. Als teamleider is het voor jou vanzelfsprekend om structuur te kunnen aanbrengen en te kunnen schakelen tussen diverse werkzaamheden.

Het kinderteam van het Audiologisch Centrum is een multidisciplinair team dat zorg draagt voor diagnostiek bij en begeleiding van kinderen met een hulpvraag op het gebied van het gehoor en/of de taal-spraakontwikkeling. Het team Vroegbehandeling biedt multidisciplinaire behandeling aan kinderen met een ernstige auditieve en/of communicatieve beperking en aan het gezin (en de omgeving) waarin het kind opgroeit.

Wat zoeken wij in onze nieuwe collega?

 • Je hebt ervaring in een leidinggevende functie.
 • Bij voorkeur heb je ervaring met het werken met cliënten in de zorg.
 • Je beschikt over bedrijfskundig inzicht, verkregen door een (aanvullende) managementopleiding op hbo-niveau.
 • Je vindt het leuk om te werken met eigenzinnige professionals.
 • Je houdt van het bedenken van ad hoc-oplossingen terwijl je de grote lijn in het oog houdt.
 • Je biedt een luisterend oor naar je teamleden maar bewaakt ook de tijd en de doelen van de teams.
 • Je blijft optimistisch bij uitdagingen en je weet de teams hierbij te motiveren en inspireren.
 • Je hebt oog voor de kwaliteiten van individuele teamleden en stimuleert de inzet van deze kwaliteiten in het teamproces.

 Wat mag je van ons verwachten?

 • De arbeidsovereenkomst is in eerste instantie voor de duur van een jaar, met uitzicht op verlenging voor onbepaalde tijd.
 • De functie is voor 24 uur tot 32 uur per week. Het aantal uren per week is in overleg en is gericht op een goede balans tussen werk en privé.
 • De functie is ingedeeld in FWG-schaal 60. Deze schaal kent een maximum bruto fulltime salaris van € 4.964,- per maand.
 • De standplaats van de functie is Amersfoort.
 • Je hebt de mogelijkheid binnen Pento om extra verlof aan te kopen via ons meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.
 • Overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen. Waaronder een prima pensioenregeling bij PFZW, een eindejaarsuitkering van 8,33% en opbouw van PLB uren (57 uur o.b.v. een fulltime dienstverband).

Wij zijn Pento.
Experts in horen, spreken en verstaan. Wij onderzoeken en adviseren mensen die problemen hebben op het gebied van taal-spraak en/of gehoor. Onze betrokken collega’s maken echt het verschil in het leven van onze cliënten. Dáár doen we het voor! Dit doen wij zowel binnen onze audiologische zorg als voor de Vroegbehandeling. Pento vind je op verschillende locaties in Noord-, Oost- en Midden-Nederland.

Heb je vragen over de vacature?
Neem dan contact op met Margreet Goorhuis, directiesecretaresse via m.goorhuis@pento.nl. Voor meer informatie over Pento kun je terecht op onze website www.pento.nl.

Ben je enthousiast en wil je reageren?
Mail dan je sollicitatiebrief en curriculum vitae uiterlijk 25 september as. via sollicitatie-acam@pento.nl. Sollicitatiegesprekken staan gepland op donderdag 13 oktober (middag).

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

 

(Online) screening, bijvoorbeeld via databanken, zoekmachines en sociale netwerken, kan deel uitmaken van het sollicitatieproces.

Het kunnen overleggen van een verklaring omtrent het gedrag (VOG) is een voorwaarde voor de aanstelling.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld en doorplaatsing in andere media is op grond van spam-wetgeving verboden.