Secretaresse / teamondersteuner

Voor het secretariaat op onze locatie in Zwolle zijn wij per direct op zoek naar

Secretaresse / teamondersteuner
28 uur per week

 

Wat ga je doen?

Je komt met de trein naar je werk. Zo fijn net op tijd. Vanaf het station is het vijf minuten lopen naar kantoor. Het is half 9 en je loopt naar binnen. Gelukkig precies op tijd voor een kop koffie in de keuken met de collega’s.  Iedereen zegt elkaar gedag en de collega’s praten elkaar even bij. De werkdag is weer begonnen en je checkt nog even de wachtruimte. Die ziet er picobello uit, dus we zijn helemaal klaar om onze cliënten te ontvangen. De ochtend vliegt voorbij. Je hebt alle balletjes hoog weten te houden. Ondanks alle telefoontjes heb je met een glimlach de cliënten ontvangen en wegwijs gemaakt. Je hebt nog een stapel afspraken liggen die gepland moeten worden. Zo, nu eerst tijd voor een broodje en de lunchwandeling met een aantal collega’s. Na de lunchpauze zijn de eerste cliënten alweer gearriveerd. Je meldt ze aan en voert nog even een adreswijziging van een cliënt door. Ook liggen er nog een aantal brieven op je te wachten. Je collega vraagt of ze even een cappuccino voor je mee kan nemen uit de koffiemachine. Je kunt nu direct navragen of ze nog hulp nodig heeft bij het nakijken van de afspraken. Je woont in de middag een werkoverleg bij en maakt hiervan de notulen.  Aan het einde van de middag maak je nog een rondje door de wachtruimte en ruim je de kopjes op voordat je deze drukke werkdag afsluit en om 5 uur voldaan naar huis gaat.

Wat zoeken wij in onze nieuwe collega?

 • Je hebt een sprankelende persoonlijkheid die onze cliënten een warm welkom geeft.
 • Je bent een echte teamplayer.
 • Je kunt goed onder druk werken en weet snel te schakelen.
 • Je hebt uitstekende mondeling en schriftelijke vaardigheden.
 • Je hebt een afgeronde secretariële opleiding op MBO-4 niveau.
 • De computer kent voor jou geen geheimen en je kan overweg met het hele Office pakket.
 • Je bent flexibel inzetbaar, indien nodig meer dan 28 uur per week.

Wat mag je van ons verwachten?

 • De arbeidsovereenkomst is voor bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar.
 • De arbeidsduur bedraagt 28 uur per week.
 • De ene week werk je 4 dagen en de andere 3 dagen. Werkdagen zijn in ieder geval de woensdag, donderdag en vrijdag. De vierde dag is in overleg.
 • De functie is ingedeeld in FWG schaal 40. Deze schaal kent een maximum bruto fulltime salaris van €2937,- per maand.
 • Overige arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Ziekenhuizen.

Heb je vragen over de vacature?
Neem dan contact op met Susanne Hoekman, teamleider team volwassenen. Zij is bereikbaar via sa.hoekman@pento.nl of via 06-24434454.  Informatie over Pento is terug te vinden op onze website:  www.pento.nl

Ben je enthousiast over de vacature en wil je solliciteren?
Solliciteer dan vóór 29 september 2020. Je brief en cv kun je mailen naar sa.hoekman@pento.nl  onder vermelding van “Sollicitatie secretaresse/teamondersteuner ”.

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat de voorkeur.

Het kunnen overleggen van een verklaring omtrent het gedrag (VOG) is een voorwaarde voor de aanstelling. De procedure hiertoe wordt opgestart na het arbeidsvoorwaarden-gesprek.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld en doorplaatsing in andere media is op grond van spam-wetgeving verboden.