Secretaresse / teamondersteuner – locatie Hengelo

Zie jij jezelf als duizendpoot? Vind je het leuk om met verschillende taken bezig te zijn? Ben je een kei in planningen en zorg jij dat de administratie op rolletjes loopt? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor ons Audiologisch centrum in Hengelo zijn wij op zoek naar een of twee

Secretaresse(s) / teamondersteuner(s)
Een functie voor 12 uur per week
En een functie voor 24 uur per week (tijdelijk)

Wat ga je doen?
Je gaat werken in een team van secretaresses waar de taken rouleren, zodat elke dag er anders uit kan zien. De ene dag werk je aan de balie, heb je veel contact met cliënten en verwerk je cliëntgegevens. Een andere dag richt je je op het verwerken van verwijzingen, planningswerkzaamheden en telefoon. Het secretariaat is een team waar alle lijntjes samen komen, waar het soms heel hectisch is, maar waar men samen de klussen klaart. Efficiënt werken en processen verhelderen; daar is veel aandacht voor. Je hebt veel contact met de onderzoekers van het centrum over de planning en andere taken die je voor hen uitvoert.

Wat zoeken wij in onze nieuwe collega?

 • Je hebt een afgeronde secretariële opleiding op mbo-4 niveau
 • Ervaring in de zorgsector is een pré
 • Je bent een echte teamspeler, maar kunt ook zelfstandig werken
 • Je vindt het fijn te werken in een dynamische omgeving en bent stressbestendig
 • Je bent vindingrijk, neemt initiatief en bent optimistisch ingesteld
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk
 • Je bent computervaardig en hebt interesse in techniek / software
 • Je bent leergierig ingesteld en blijft jezelf graag ontwikkelen.

Wat mag je van ons verwachten?

 • Het betreft in principe 2 vrijkomende functies. De functies kunnen echter ook gecombineerd worden (dus samen tijdelijk 36 uur en later 12 uur vast). Bij de functie van 12 uur per week is er een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd.
  Bij de functie van 24 uur per week is het tijdelijk in verband met een zwangerschapsvervanging.
 • De functie Secretaresse / teamondersteuner is ingedeeld in FWG 40 (CAO Ziekenhuizen). Deze functiegroep kent een maximum bruto fulltime salaris van € 3.160,–
 • Overige arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Ziekenhuizen (waaronder een prima pensioenregeling bij PFZW, een eindejaarsuitkering van 8,33 % en opbouw van PLB uren (57 uur o.b.v. een fulltime dienstverband en geen verjaringstermijn)
 • Je hebt de mogelijkheid binnen Pento om extra verlof aan te kopen via ons meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden
 • Scholings- en ontwikkelingsmogelijkheden

Wij zijn Pento
Experts in horen, spreken en verstaan. Vanuit verschillende locaties in Noord- Oost- en Midden-Nederland begeleiden, onderzoeken en adviseren wij mensen die problemen hebben op het gebied van taal-spraak en/of gehoor. Wij bieden audiologische zorg en vroegbehandeling. Pento Vroegbehandeling biedt multidisciplinaire behandeling aan kinderen met een ernstige auditieve en/of communicatieve beperking en aan het gezin (en de omgeving) waarin het kind opgroeit.

Bij Pento werken we vanuit vertrouwen en professionaliteit. Daarom werken we met leidende principes; cliënt centraal, continu verbeteren, regie nemen, passend en meedoen. We praten hierover met elkaar en spreken elkaar hierop aan. Zo verbinden we ons met deze principes, met elkaar en met de cliënt.

Heb je vragen over de vacature?
We beantwoorden je vragen graag! Je mag hiervoor contact opnemen met Linda Kater, teamleider secretariaat, op telefoonnummer 06 82959596. Zij is eventueel ook bereikbaar via mail l.kater@pento.nl.

Ben je enthousiast over de vacature en wil je solliciteren?
Stuur je motivatie met curriculum vitae uiterlijk donderdag 13 april 2023 naar vacatures-act@pento.nl o.v.v. “Sollicitatie Secretaresse / teamondersteuner”. Vermeld in je motivatie voor hoeveel uur je graag zou willen solliciteren.

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat de voorkeur.

(Online) screening, bijvoorbeeld via databanken, zoekmachines en sociale netwerken, kan deel uitmaken van het sollicitatieproces.

Het kunnen overleggen van een verklaring omtrent het gedrag (VOG) is een voorwaarde voor de aanstelling. De procedure hiertoe wordt opgestart na het arbeidsvoorwaardengesprek.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld en doorplaatsing in andere media is op grond van spamwetgeving verboden.