Orthopedagoog/psycholoog – Zwolle

Gaat jouw hart sneller kloppen van een zelfstandige functie in een multidisciplinair team? En wil jij bijdragen aan onze missie namelijk het volwaardig laten participeren van kinderen met een auditieve en/of communicatieve beperking? Lees dan snel verder! 

Voor ons Audiologisch Centrum in Zwolle zoeken wij per 1 september 2024 een tijdelijke

Orthopedagoog/psycholoog
28-36 uur per week

Dit wordt jouw nieuwe baan
Je verricht psychodiagnostisch onderzoek bij (zeer jonge) kinderen met gehoor- en/of taal-spraakproblemen. Deze onderzoeken bespreken we in het multidisciplinaire team, waarbij vanuit verschillende disciplines input wordt geleverd, ieder op zijn eigen deskundigheid. Hierdoor kijken we naar het kind als geheel. Je bespreekt het advies met ouders en verzorgt de verslaglegging. Daarnaast heb je contact met verwijzers en scholen. Verder neem je deel aan overleggen waarin het inhoudelijk beleid uitgezet wordt.

Dit ben jij

 • Je hebt een afgeronde academische studie Orthopedagogiek of Psychologie, bij voorkeur geregistreerd als NVO Orthopedagoog Generalist, K&J-psycholoog NIP of als GZ-psycholoog.
 • Je hebt een diagnostische bevoegdheid (in bezit van BAPD of NVO Basisaantekening Diagnostiek).
 • Je hebt (ruime) ervaring met de Bayley-III-NL, SON 2-8, SON 6-40, WISC- V.
 • Je hebt kennis van en ervaring met gehoor- en taal- spraakproblematiek.
 • Je communiceert duidelijk en helder (zowel mondeling als schriftelijk).
 • Je hebt een proactieve houding.
 • Je bent toegankelijk, staat open voor ideeën/vragen van ouders en collega’s, en je bent in staat om je snel aan te passen aan veranderende omstandigheden.
 • Je kunt goed reflecteren op eigen handelen en je kunt zo nodig bijsturen.
 • Je kunt zelfstandig werken èn je werkt goed samen in een multidisciplinair team.

Wij zijn Pento.
Experts in horen, spreken en verstaan. Vanuit verschillende locaties in Noord- Oost- en Midden-Nederland begeleiden, onderzoeken en adviseren wij mensen die problemen hebben op het gebied van taal-spraak en/of gehoor. Wij bieden audiologische zorg en vroegbehandeling. Pento Vroegbehandeling biedt multidisciplinaire behandeling aan kinderen met een ernstige auditieve en/of communicatieve beperking en aan het gezin (en de omgeving) waarin het kind opgroeit.

Bij Pento werken we vanuit vertrouwen en professionaliteit. Daarom werken we met leidende principes; cliënt centraal, continu verbeteren, regie nemen, passend en meedoen. We praten hierover met elkaar en spreken elkaar hierop aan. Zo verbinden we ons met deze principes, met elkaar en met de cliënt.

Wij bieden jou

 • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar;
 • De arbeidsduur bedraagt tussen de 28 en 36 uur per week. Werkdagen worden in overleg vastgesteld;
 • Een salaris van €3.923,- tot €5.746,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek. De functie orthopedagoog/psycholoog is ingedeeld in FWG60 (cao Ziekenhuizen);
 • Een enthousiast team om mee samen te werken.
 • De ruimte om eigen regie te nemen.
 • Je hebt de mogelijkheid binnen Pento om extra verlof aan te kopen via ons meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.
 • Overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO ziekenhuizen, waaronder een prima pensioenregeling bij PFZW, een eindejaarsuitkering van 8,33% en opbouw van PLB uren (57 uur o.b.v. een fulltime dienstverband).
 • Je krijgt mogelijkheden op het gebied van scholing en ontwikkeling.

Hier kan je terecht met vragen
We beantwoorden je vragen graag. Je kunt hiervoor contact opnemen met Marije Hertsenberg-Barneveld per mail via m.hertsenberg@pento.nl.
Informatie over Pento is terug te vinden op onze website: www.pento.nl

Enthousiast? Solliciteer direct!
Stuur dan je motivatie met CV vóór 21 juli 2024 aan Sorayda de Castro, s.decastro@pento.nl, onder vermelding van ‘’sollicitatie Orthopedagoog/psycholoog’’. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 25 juli 2024 op het Audiologisch Centrum Zwolle.

 

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat de voorkeur.

(Online) screening, bijvoorbeeld via databanken, zoekmachines en sociale netwerken, kan deel uitmaken van het sollicitatieproces.

Het kunnen overleggen van een verklaring omtrent het gedrag (VOG) is een voorwaarde voor de aanstelling. De procedure hiertoe wordt opgestart na het arbeidsvoorwaardengesprek.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld en doorplaatsing in andere media is op grond van spamwetgeving verboden.