Orthopedagoog / psycholoog – locatie Utrecht

Ben jij de orthopedagoog / psycholoog die zin heeft in een nieuwe uitdagende, afwisselende functie? Voor ons Audiologisch centrum in Utrecht zijn wij op zoek naar een

Orthopedagoog / psycholoog
Voor 24 tot 32 uur per week

Wat ga je doen?
Je bent een belangrijke spil in het zorgproces rond de kinderen / jongeren en hun ouders die bij ons komen. Je verricht psychodiagnostisch onderzoek bij kinderen en jeugdigen (vanaf 1 jaar) met taal- en / of gehoorproblemen. De onderzoeken en de uitkomsten bespreken we in het multidisciplinaire team, waarna je in samenwerking met je collega’s het advies bespreekt met ouders en / of cliënten en de verslaglegging verzorgt. Daarnaast onderhoud je contacten met verwijzers, scholen, artsen en andere betrokken instanties. Je bent onderdeel van een gemotiveerd team met logopedisten, psychologen, klinisch fysicus – audiologen en maatschappelijk werkers.

Wat zoeken wij in onze nieuwe collega?

 • Je hebt een academische studie ontwikkelingspsychologie of orthopedagogiek afgerond
 • Je beschikt over diagnostische bevoegdheid (in bezit van BAPD of NVO Basisaantekening Diagnostiek)
 • Je hebt ruime ervaring in het afnemen van de psychodiagnostische onderzoeksinstrumenten, ook bij (zeer) jonge kinderen
 • Je hebt kennis van en ervaring met taal/spraak- en communicatieve problematiek en problemen op het gebied van het gehoor en blijft op de hoogte van de huidige ontwikkelingen binnen het vakgebied
 • Je kunt zowel zelfstandig als in multidisciplinair teamverband werken
 • Je bent flexibel en kunt goed omgaan met veranderende omstandigheden
 • Je bent analytisch en empathisch
 • Je kunt heldere afwegingen maken om zo tot een realistisch eindadvies te komen
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.

Wat mag je van ons verwachten?

 • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar met uitzicht op verlenging van het contract
 • Het betreft een functie voor 24 – 32 uur per week en gericht op een goede balans tussen werk en privé.
 • Werkdagen zijn in ieder geval de woensdag en daarnaast een voorkeur voor de vrijdag
 • De functie Gedragskundige is ingedeeld in FWG 60 (CAO Ziekenhuizen). Deze functiegroep kent een maximum bruto fulltime salaris van € 4.964,–
 • Overige arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Ziekenhuizen (waaronder een prima pensioenregeling bij PFZW, een eindejaarsuitkering van 8,33 % en opbouw van PLB uren (57 uur o.b.v. een fulltime dienstverband en geen verjaringstermijn)
 • Je hebt de mogelijkheid binnen Pento om extra verlof aan te kopen via ons meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden
 • Scholings- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Wij zijn Pento
Experts in horen, spreken en verstaan. Vanuit verschillende locaties in Noord- Oost- en Midden-Nederland begeleiden, onderzoeken en adviseren wij mensen die problemen hebben op het gebied van taal-spraak en/of gehoor. Wij bieden audiologische zorg en vroegbehandeling. Pento Vroegbehandeling biedt multidisciplinaire behandeling aan kinderen met een ernstige auditieve en/of communicatieve beperking en aan het gezin (en de omgeving) waarin het kind opgroeit.

Bij Pento werken we vanuit vertrouwen en professionaliteit. Daarom werken we met leidende principes; cliënt centraal, continu verbeteren, regie nemen, passend en meedoen. We praten hierover met elkaar en spreken elkaar hierop aan. Zo verbinden we ons met deze principes, met elkaar en met de cliënt.

Heb je vragen over de vacature?
We beantwoorden je vragen graag! Je mag hiervoor contact opnemen met Sigrid Hendrich, gedragskundige via s.hendrich@pento.nl of met Wil van Ek, gedragskundige via w.vanek@pento.nl. Zij zijn eventueel ook bereikbaar via 030-2759100.
Meer informatie over Pento kun je vinden op de website: www.pento.nl.

Ben je enthousiast over de vacature en wil je solliciteren?
Stuur je motivatie met curriculum vitae naar sollicitatie-acu@pento.nl o.v.v. “Sollicitatie Orthopedagoog / psycholoog”.

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat de voorkeur.

(Online) screening, bijvoorbeeld via databanken, zoekmachines en sociale netwerken, kan deel uitmaken van het sollicitatieproces.

Het kunnen overleggen van een verklaring omtrent het gedrag (VOG) is een voorwaarde voor de aanstelling. De procedure hiertoe wordt opgestart na het arbeidsvoorwaardengesprek.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld en doorplaatsing in andere media is op grond van spamwetgeving verboden.