Maatschappelijk werker – locatie Zwolle

Ben jij de maatschappelijk werker die zin heeft in een nieuwe uitdagende en afwisselende functie? Bij ons werk je in een multidisciplinair team en begeleid / behandel je zelfstandig cliënten met gehoor gerelateerde problemen. Vind je het een uitdaging cliënten die (psychisch) uit balans zijn geraakt te helpen? Dan is deze functie vast wat voor jou! Voor ons Audiologisch Centrum in Zwolle zijn wij op zoek naar een

Maatschappelijk werker
Voor 16 tot 24 uur per week

Wat ga je doen?
Vanuit een multidisciplinair team, bestaande uit collega Maatschappelijk Werkers, Audiologisch Onderzoekers en Audiologen, begeleid je volwassenen (en hun directe omgeving) met problemen die gerelateerd zijn aan een auditieve beperking, tinnitus, hyperacusis en/of ziekte van Ménière. Je geeft voorlichting en informatie aan cliënten en hun directe omgeving en participeert in het multidisciplinaire team. Je draagt zorg voor aanvullende diagnostiek bij volwassenen met problemen die gerelateerd zijn aan hun slechthorendheid, tinnitus, Ménière of hyperacusis.

Wat zoeken wij in onze nieuwe collega?

 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding Maatschappelijk werk / Social work afgerond
 • Je hebt affiniteit met volwassenen met een auditieve / communicatieve beperking
 • Je hebt ervaring met psychosociale begeleiding van cliënten, bij voorkeur in de revalidatie, een ziekenhuis of een Audiologisch Centrum
 • Je kunt zowel zelfstandig als in multidisciplinair teamverband werken
 • Je werkt op locatie Pento Zwolle, maar bent ook bereid om op een externe locatie te werken zoals in de Isala klinieken Zwolle
 • De maandag is in elk geval je werkdag, andere dagen in overleg
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk
 • Je gaat integer om met vertrouwelijke informatie en gegevens van cliënten
 • Je hebt kennis van methodisch hulpverlenen, bij voorkeur cognitieve gedragstherapie en acceptance and commitment therapie


Wat mag je van ons verwachten?

 • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar met uitzicht op een vast contract
 • Het betreft een functie voor 16 tot 24 uur per week en gericht op een goede balans tussen werk en privé. Minder uren is ook bespreekbaar.
 • De functie Maatschappelijk werker is ingedeeld in FWG 55 (CAO Ziekenhuizen). Deze functiegroep kent een maximum bruto fulltime salaris van € 4.611,–
 • Overige arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Ziekenhuizen (waaronder een prima pensioenregeling bij PFZW, een eindejaarsuitkering van 8,33 % en opbouw van PLB uren (57 uur o.b.v. een fulltime dienstverband en geen verjaringstermijn)
 • Je hebt de mogelijkheid binnen Pento om extra verlof aan te kopen via ons meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden
 • Scholings- en ontwikkelingsmogelijkheden


Wij zijn Pento
Experts in horen, spreken en verstaan. Vanuit verschillende locaties in Noord-, Oost- en Midden-Nederland begeleiden, onderzoeken en adviseren wij mensen die problemen hebben op het gebied van taal-spraak en/of gehoor. Wij bieden audiologische zorg en vroegbehandeling. Pento Vroegbehandeling biedt multidisciplinaire behandeling aan kinderen met een ernstige auditieve en/of communicatieve beperking en aan het gezin (en de omgeving) waarin het kind opgroeit.

Bij Pento werken we vanuit vertrouwen en professionaliteit. Daarom werken we met leidende principes; cliënt centraal, continu verbeteren, regie nemen, passende zorg en meedoen. We praten hierover met elkaar en spreken elkaar hierop aan. Zo verbinden we ons met deze principes, met elkaar en met de cliënt.

Heb je vragen over de vacature?
We beantwoorden je vragen graag! Je mag hiervoor contact opnemen met Maud Bredewold via m.bredewold@pento.nl.

Ben je enthousiast over de vacature en wil je solliciteren?
Stuur je motivatie met curriculum vitae uiterlijk 4 juni 2023 naar Sorayda de Castro, s.decastro@pento.nl o.v.v. “Sollicitatie Maatschappelijk werker”. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op 6 juni 2023.

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat de voorkeur.

(Online) screening, bijvoorbeeld via databanken, zoekmachines en sociale netwerken, kan deel uitmaken van het sollicitatieproces.

Het kunnen overleggen van een verklaring omtrent het gedrag (VOG) is een voorwaarde voor de aanstelling. De procedure hiertoe wordt opgestart na het arbeidsvoorwaardengesprek.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld en doorplaatsing in andere media is op grond van spamwetgeving verboden.