Logopedist – locatie Utrecht

Gaat jouw hart sneller kloppen van het werken als logopedist in een multidisciplinair team? En wil jij bijdragen aan onze missie, namelijk het volwaardig laten participeren van kinderen met een auditieve en / of communicatieve beperking? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor ons Audiologisch Centrum in Utrecht zijn wij op zoek naar twee

Logopedisten
Het betreft een vacature voor vaste vervanging (24 tot 32 uur) én een vacature voor een tijdelijke vervanging (24 tot 32 uur, ca. 7 maanden)

Wat ga je doen?
Als logopedist heb je een afwisselende en verantwoordelijke baan. Je verricht logopedische onderzoeken bij kinderen van wie de ouders een hulpvraag hebben op het gebied van het gehoor en/of de taal-spraakontwikkeling.
Je voert intake- en adviesgesprekken met ouders, collega logopedisten en leerkrachten. Je observeert, interpreteert en rapporteert onderzoeksgegevens en hebt regelmatig overleg met externe begeleidende instanties. Je bent onderdeel van een multidisciplinair team met psychologen, orthopedagogen en audiologen.

Wat zoeken wij in onze nieuwe collega?

  • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding Logopedie
  • Je bent in staat om kinderen met (een vermoeden van) een spraak- en/of taalontwikkelingsstoornis te onderzoeken en diagnoses te stellen
  • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk
  • Kennis van meertalige ontwikkeling is een pre

Wat mag je van ons verwachten?

  • Vaste vervanging: een arbeidsovereenkomst voor minimaal 24 en maximaal 32 uur voor de duur van één jaar met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
  • Tijdelijke vervanging: een arbeidsovereenkomst voor minimaal 24 en maximaal 32 uur voor de duur van ca. 7 maanden.
  • De functie Logopedist is ingedeeld in FWG 50 (CAO Ziekenhuizen). Deze functiegroep kent een maximum bruto fulltime salaris van € 3.922,– per maand
  • Overige arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Ziekenhuizen (waaronder een prima pensioenregeling bij PFZW, een eindejaarsuitkering van 8,33 % en opbouw van PLB uren (57 uur o.b.v. een fulltime dienstverband en geen verjaringstermijn)
  • Je hebt de mogelijkheid binnen Pento om extra verlof aan te kopen via ons meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden
  • Scholings- en ontwikkelingsmogelijkheden

Wij zijn Pento
Experts in horen, spreken en verstaan. Vanuit verschillende locaties in Noord- Oost- en Midden-Nederland begeleiden, onderzoeken en adviseren wij mensen die problemen hebben op het gebied van taal-spraak en/of gehoor. Wij bieden audiologische zorg en vroegbehandeling. Pento Vroegbehandeling biedt multidisciplinaire behandeling aan kinderen met een ernstige auditieve en/of communicatieve beperking en aan het gezin (en de omgeving) waarin het kind opgroeit.

Bij Pento werken we vanuit vertrouwen en professionaliteit. Daarom werken we met leidende principes; cliënt centraal, continu verbeteren, regie nemen, passend en meedoen. We praten hierover met elkaar en spreken elkaar hierop aan. Zo verbinden we ons met deze principes, met elkaar en met de cliënt.

Heb je vragen over de vacature?
We beantwoorden je vragen graag! Je mag hiervoor contact opnemen met Simone Waardenburg, logopedist (s.waardenburg@pento.nl) of Marloes Bouhuis, logopedist (m.bouhuis@pento.nl). Zij zijn telefonisch ook bereikbaar op 030-2759100.

Ben je enthousiast over de vacature en wil je solliciteren?
Stuur je motivatie met curriculum vitae uiterlijk 31 maart 2023 naar sollicitatie-acu@pento.nl, t.a.v. de heer E. Peters o.v.v. “Sollicitatie Logopedist”. Wanneer eerder een geschikte kandidaat gevonden wordt, zal de vacature gesloten worden.

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat de voorkeur.

(Online) screening, bijvoorbeeld via databanken, zoekmachines en sociale netwerken, kan deel uitmaken van het sollicitatieproces.

Het kunnen overleggen van een verklaring omtrent het gedrag (VOG) is een voorwaarde voor de aanstelling. De procedure hiertoe wordt opgestart na het arbeidsvoorwaardengesprek.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld en doorplaatsing in andere media is op grond van spamwetgeving verboden.