Logopedist – locatie Apeldoorn

Gaat jouw hart sneller kloppen van een zelfstandige logopedistenfunctie in een multidisciplinair team? En wil jij bijdragen aan onze missie, namelijk het volwaardig laten participeren van kinderen met een communicatieve beperking? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze behandelgroep Babbel op de locatie in Apeldoorn zijn wij tijdelijk (ter vervanging van een zwangerschapsverlof) op zoek naar een

Logopedist
Voor 18 uur per week

Wat ga je doen?
Je gaat zowel groepsbehandeling als individuele behandeling vormgeven op de behandelgroep voor kinderen met een vermoeden van een TOS (leeftijd 2 – 4 jaar). Je werkt hierin direct samen met twee pedagogisch begeleiders. Daarnaast werk je nauw samen met de overige teamleden zoals de behandelcoördinatoren, maatschappelijk werker, linguïst en teamleider. Je schrijft evaluatieverslagen, behandelplannen en neemt een logopedisch onderzoek af. De verslagen worden besproken in het multidisciplinaire overleg. Ook voer je oudergesprekken waarin je de voortgang van de behandeling bespreekt. En je verzorgt de ouderbijeenkomsten.

Wat zoeken wij in onze nieuwe collega?

  • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding Logopedie
  • Je hebt aantoonbare logopedische behandelervaring op het gebied van jonge kinderen (2 – 4 jaar)
  • Je hebt kennis van en ervaring met het onderzoeken en / of behandelen van kinderen met (een vermoeden van) een spraak- en / of taalontwikkelingsstoornis
  • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.

Wat mag je van ons verwachten?

  • Een arbeidsovereenkomst van 1 mei 2023 tot en met 24 oktober 2023
  • Het betreft een functie voor 18 uur per week en gericht op een goede balans tussen werk en privé
  • De functie Logopedist is ingedeeld in FWG 55 (CAO Ziekenhuizen). Deze functiegroep kent een maximum bruto fulltime salaris van € 4.391,–
  • Overige arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Ziekenhuizen (waaronder een prima pensioenregeling bij PFZW, een eindejaarsuitkering van 8,33 % en opbouw van PLB uren (57 uur o.b.v. een fulltime dienstverband en geen verjaringstermijn)
  • Je hebt de mogelijkheid binnen Pento om extra verlof aan te kopen via ons meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden
  • Scholings- en ontwikkelingsmogelijkheden

Wij zijn Pento
Experts in horen, spreken en verstaan. Vanuit verschillende locaties in Noord- Oost- en Midden-Nederland begeleiden, onderzoeken en adviseren wij mensen die problemen hebben op het gebied van taal-spraak en/of gehoor. Wij bieden audiologische zorg en vroegbehandeling. Pento Vroegbehandeling biedt multidisciplinaire behandeling aan kinderen met een ernstige auditieve en/of communicatieve beperking en aan het gezin (en de omgeving) waarin het kind opgroeit.

Bij Pento werken we vanuit vertrouwen en professionaliteit. Daarom werken we met leidende principes; cliënt centraal, continu verbeteren, regie nemen, passend en meedoen. We praten hierover met elkaar en spreken elkaar hierop aan. Zo verbinden we ons met deze principes, met elkaar en met de cliënt.

Heb je vragen over de vacature?
We beantwoorden je vragen graag! Je mag hiervoor contact opnemen met Esther Lems, Teamleider Babbel Apeldoorn, tel: 06-30209771. Zij is eventueel ook bereikbaar via mail e.lems@pento.nl.
Meer informatie over Pento kun je vinden op de website: www.pento.nl.

Ben je enthousiast over de vacature en wil je solliciteren?
Stuur je motivatie met curriculum vitae uiterlijk 16 februari 2023 naar Esther Lems, e.lems@pento.nl, o.v.v. “Sollicitatie logopedist Babbel Apeldoorn”. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op donderdag 23 februari a.s.

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat de voorkeur.

(Online) screening, bijvoorbeeld via databanken, zoekmachines en sociale netwerken, kan deel uitmaken van het sollicitatieproces.

Het kunnen overleggen van een verklaring omtrent het gedrag (VOG) is een voorwaarde voor de aanstelling. De procedure hiertoe wordt opgestart na het arbeidsvoorwaardengesprek.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld en doorplaatsing in andere media is op grond van spamwetgeving verboden.