Logopedist – locatie Amersfoort

Gaat jouw hart sneller kloppen van een zelfstandige logopedistenfunctie in een multidisciplinair team? En wil jij bijdragen aan onze missie, namelijk het volwaardig laten participeren van kinderen met een auditieve en / of communicatieve beperking? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor ons Audiologisch Centrum in Amersfoort zijn wij op zoek naar een

Logopedist
Voor 24 tot 32 uur per week

Hoe ziet jouw dag eruit?
Als logopedist heb je een afwisselende en verantwoordelijke baan. Je verricht audiologische en logopedische onderzoeken bij kinderen van wie de ouders een hulpvraag hebben op het gebied van het gehoor en / of de taal-spraakontwikkeling.
Je voert intake- en adviesgesprekken met ouders, collega logopedisten en leerkrachten. Je observeert, interpreteert en rapporteert onderzoekgegevens en hebt regelmatig overleg met externe begeleidende instanties. Je bent onderdeel van een multidisciplinair team en participeert actief in de teamoverleggen.

Wat zoeken wij in onze nieuwe collega?

  • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding Logopedie
  • Je hebt kennis van en ervaring met het onderzoeken en / of behandelen van kinderen met (een vermoeden van) een spraak- en / of taakontwikkelingsstoornis
  • Kennis van (en ervaring met) audiometrie bij (zeer) jonge kinderen is een pré. Indien je dit niet hebt, dan ben je bereid hier intern voor te worden opgeleid
  • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk

Wat mag je van ons verwachten?

  • In eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar
  • Het betreft een functie voor minimaal 24 uur en maximaal 32 uur per week en gericht op een goede balans tussen werk en privé
  • De functie Logopedist is ingedeeld in FWG 50 (CAO Ziekenhuizen). Deze functiegroep kent een maximum bruto fulltime salaris van € 3.922,–
  • Overige arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Ziekenhuizen (waaronder een prima pensioenregeling bij PFZW, een eindejaarsuitkering van 8,33 % en opbouw van PLB uren (57 uur o.b.v. een fulltime dienstverband en geen verjaringstermijn)
  • Je hebt de mogelijkheid binnen Pento om extra verlof aan te kopen via ons meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden
  • De ruimte om regie te nemen

Wij zijn Pento
Experts in horen, spreken en verstaan. Vanuit verschillende locaties in Noord- Oost- en Midden-Nederland begeleiden, onderzoeken en adviseren wij mensen die problemen hebben op het gebied van taal-spraak en/of gehoor. Wij bieden audiologische zorg en vroegbehandeling. Pento Vroegbehandeling biedt multidisciplinaire behandeling aan kinderen met een ernstige auditieve en/of communicatieve beperking en aan het gezin (en de omgeving) waarin het kind opgroeit.

Bij Pento werken we vanuit vertrouwen en professionaliteit. Daarom werken we met leidende principes; cliënt centraal, continu verbeteren, regie nemen, passend en meedoen. We praten hierover met elkaar en spreken elkaar hierop aan. Zo verbinden we ons met deze principes, met elkaar en met de cliënt.

Heb je vragen over de vacature?
We beantwoorden je vragen graag! Je mag hiervoor contact opnemen met Renalda Dijkhuizen, teamleider Kinderteam Amersfoort, op telefoonnummer 06-26194420. Zij is eventueel ook bereikbaar via mail r.dijkhuizen@pento.nl.
Meer informatie over Pento kun je vinden op de website: www.pento.nl.

Ben je enthousiast over de vacature en wil je solliciteren?
Stuur je motivatie met curriculum vitae naar sollicitatie-acam@pento.nl o.v.v. “Sollicitatie Logopedist AC”. Wanneer eerder een geschikte kandidaat gevonden wordt, zal de vacature gesloten worden.

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat de voorkeur.

(Online) screening, bijvoorbeeld via databanken, zoekmachines en sociale netwerken, kan deel uitmaken van het sollicitatieproces.

Het kunnen overleggen van een verklaring omtrent het gedrag (VOG) is een voorwaarde voor de aanstelling. De procedure hiertoe wordt opgestart na het arbeidsvoorwaardengesprek.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld en doorplaatsing in andere media is op grond van spamwetgeving verboden.