Helpdeskmedewerker – locatie Apeldoorn

Wil jij een verantwoordelijke en afwisselende baan? Wil jij het gezicht van de ICT afdeling zijn en de ICT vragen en meldingen registreren, oplossen waar kan en doorgeven aan de overige ICT medewerkers waar nodig? Ben jij servicegericht en kun jij goed zelfstandig werken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze ICT afdeling op het Centraal Bureau in Apeldoorn zijn wij op zoek naar een

Helpdeskmedewerker
Voor 32 tot 36 uur per week

Wat ga je doen?
We zoeken iemand die het werk ziet liggen en het leuk vindt om daar direct mee aan de slag te gaan. Eigen initiatief om zelf oplossingen te vinden voor problemen wordt gewaardeerd. Zo kun je de functie steeds meer je eigen invulling geven. Op de helpdesk werk je nauw samen met de collega’s van applicatiebeheer en systeembeheer en kun je je bijdrage leveren aan de verschillende projecten die lopen. Dit doen we door een vast wekelijks overleg en vaste werkdagen op kantoor (dinsdag en donderdag). Tevens ben je aanwezig bij de maandelijkse overleggen, omdat jij een goed overzicht hebt van wat er in de organisatie speelt. We vliegen het werk als team aan, iedereen is betrokken. Je kunt makkelijk met collega’s meekijken om snel te leren hoe we binnen Pento werken.

Alle ICT vragen en meldingen van medewerkers komen via de helpdesk binnen, jij zorgt voor de juiste afwikkeling. Je registreert de meldingen en beoordeelt de urgentie. Hierbij maak je onderscheid tussen eerste- en tweedelijnsproblemen. Eerstelijnsproblemen los je zelf op en je stelt je collega’s hiervan op de hoogte. Zo kunnen je collega’s op de locaties rekenen op een servicegerichte ondersteuning bij ICT problemen. Je beheert ook de telefonische infrastructuur binnen Pento.

Wat zoeken wij in onze nieuwe collega?

 • Je hebt een mbo niveau 4 opleiding op ICT gebied
 • Je bent communicatief vaardig en je bent in staat om op een natuurlijke wijze verbanden te leggen
 • Je kunt goed hoofd- en bijzaken van elkaar scheiden en je denkt in termen van werkprocessen
 • Je bent een echte teamspeler en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
 • Je bent nauwkeurig, initiatiefrijk, zelfstandig en servicegericht
 • Je kunt goed projectmatig en procesmatig werken.

Wat mag je van ons verwachten?

 • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd
 • Het betreft een functie voor 32 – 36 uur per week
 • We zoeken met jou naar een goede balans tussen werk en privé (werkdagen sowieso op dinsdag en donderdag, de overige werkdagen zijn in overleg. Soms moet er buiten kantoortijden gewerkt worden)
 • De functie Helpdeskmedewerker is ingedeeld in FWG 40 (CAO Ziekenhuizen). Deze functiegroep kent een maximum bruto fulltime salaris van € 3.160,–. Doorgroei naar FWG 45 of 50 (maximaal € 3.922) is op termijn mogelijk
 • Overige arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Ziekenhuizen (waaronder een prima pensioenregeling bij PFZW, een eindejaarsuitkering van 8,33 % en opbouw van PLB uren (57 uur per jaar o.b.v. een fulltime dienstverband en geen verjaringstermijn)
 • Je hebt de mogelijkheid binnen Pento om extra verlof aan te kopen via ons meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden
 • Scholings- en ontwikkelingsmogelijkheden

Wij zijn Pento
Experts in horen, spreken en verstaan. Vanuit verschillende locaties in Noord- Oost- en Midden-Nederland begeleiden, onderzoeken en adviseren wij mensen die problemen hebben op het gebied van taal-spraak en/of gehoor. Wij bieden audiologische zorg en vroegbehandeling. Pento Vroegbehandeling biedt multidisciplinaire behandeling aan kinderen met een ernstige auditieve en/of communicatieve beperking en aan het gezin (en de omgeving) waarin het kind opgroeit.

Bij Pento werken we vanuit vertrouwen en professionaliteit. Daarom werken we met leidende principes; cliënt centraal, continu verbeteren, regie nemen, passend en meedoen. We praten hierover met elkaar en spreken elkaar hierop aan. Zo verbinden we ons met deze principes, met elkaar en met de cliënt.

Heb je vragen over de vacature?
We beantwoorden je vragen graag! Je mag hiervoor contact opnemen met Hans van Dijk, directeur ICT, 038-4218711 (locatie Zwolle) of via mail h.vandijk@pento.nl.
Meer informatie over Pento kun je vinden op de website: www.pento.nl.

Ben je enthousiast over de vacature en wil je solliciteren?
Stuur je motivatie met curriculum vitae uiterlijk 5 februari 2023 naar hrm@pento.nl o.v.v. “Sollicitatie Helpdeskmedewerker”.

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat de voorkeur.

(Online) screening, bijvoorbeeld via databanken, zoekmachines en sociale netwerken, kan deel uitmaken van het sollicitatieproces.

Het kunnen overleggen van een verklaring omtrent het gedrag (VOG) is een voorwaarde voor de aanstelling. De procedure hiertoe wordt opgestart na het arbeidsvoorwaardengesprek.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld en doorplaatsing in andere media is op grond van spamwetgeving verboden.