(GZ)Psycholoog / Orthopedagoog (generalist) Amersfoort / Ede

Wij zijn Pento. Experts in horen, spreken en verstaan. Wij onderzoeken en adviseren mensen die problemen hebben op het gebied van taal-spraak en/of gehoor. Onze betrokken collega’s maken echt het verschil in het leven van onze cliënten. Doordat wij met onze zorg alles inzetten zodat onze cliënten weer mee kunnen doen in de maatschappij. Dáár doen we het voor! Dit doen wij zowel binnen onze audiologische zorg als voor de Vroegbehandeling. Pento vind je op verschillende locaties in Noord-, Oost- en Midden-Nederland.

Wil jij ook jouw steentje bijdragen? Voor onze locaties in Amersfoort en Ede zijn wij voor het Audiologisch Centrum op zoek naar een

(GZ-)Psycholoog/Orthopedagoog (Generalist)

20-32 uur per week kinderteam Amersfoort/Ede

Eén van beide functies zou eventueel ook in combinatie uitgevoerd kunnen worden met de vacature behandel coördinator binnen de Vroegbehandeling in Ede.

Wat ga je doen?

Je bent een belangrijke spil in het zorgproces rond de kinderen/jongeren en hun ouders die bij ons komen. Je verricht psychodiagnostisch onderzoek bij kinderen en jeugdigen (vanaf 2 jaar) met taal- en/of gehoorproblemen. De onderzoeken en de uitkomsten bespreken we in het multidisciplinaire team, waarna je in samenwerking met je collega’s het advies bespreekt met ouders en/of cliënten en de verslaglegging verzorgt. Daarnaast onderhoud je contacten met verwijzers, scholen, artsen en andere betrokken instanties. Je bent onderdeel van een gemotiveerd team uit Amersfoort en Ede met logopedisten, gedragskundigen, klinisch fysicus – audiologen en maatschappelijk werkers.

Wat zoeken wij in onze nieuwe collega?

 • Je hebt een academische studie ontwikkelingspsychologie of orthopedagogiek afgerond;
 • Je beschikt over diagnostische bevoegdheid (minimaal in bezit van BAPD of NVO Basisaantekening Diagnostiek, bij voorkeur opgeleid als GZ-psycholoog of Orthopedagoog Generalist);
 • Je hebt ruime ervaring in het afnemen van de psychodiagnostische onderzoeksinstrumenten, ook bij (zeer) jonge kinderen;
 • Je hebt kennis van en ervaring met taal/spraak- en communicatieve problematiek en problemen op het gebied van het gehoor of je bent bereid je dit eigen te maken en blijft op de hoogte van de huidige ontwikkelingen binnen het vakgebied;
 • Je kunt zowel zelfstandig als in multidisciplinair teamverband werken;
 • Je bent flexibel en kunt goed omgaan met veranderende omstandigheden;
 • Je bent analytisch en empathisch;
 • Je kunt heldere afwegingen maken om zo tot een realistisch eindadvies te komen;
 • Je kunt duidelijk communiceren (mondeling en schriftelijk);
 • Je kunt contacten met verwijzers, scholen, artsen, vroegbehandeling en andere betrokken instanties in de regio leggen/onderhouden.

Wat mag je van ons verwachten?

 • De functie wordt ingeschaald in FWG 60 of FWG 65 CAO Ziekenhuizen. Deze schaal kent een maximum bruto fulltime salaris van € 5212,- en € 6091,-
 • Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor de duur van 1 jaar, mogelijk met uitzicht op verlenging.
 • Pento biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden, conform de CAO Ziekenhuizen, waaronder een prima pensioenregeling bij PFZW, een eindejaarsuitkering van 8,33% en opbouw van PLB-uren (57 uur o.b.v. een fulltime dienstverband).
 • Bovendien heb je bij Pento de mogelijkheid om extra verlof aan te kopen via ons meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.
 • Het betreft twee functies tussen de 20 en 32 uur per week (4 dagen).
 • Werkdagen: dinsdag t/m vrijdag

Heb je vragen over de vacature?

We beantwoorden je vragen graag! Je mag hiervoor contact opnemen met Renalda Dijkhuizen, teamleider kinderteam Amersfoort/Ede, 06-26194420 of via de mail r.dijkhuizen@pento.nl

Meer informatie over Pento kun je vinden op de website: www.pento.nl.

Ben je enthousiast over de vacature en wil je solliciteren?
Stuur dan je sollicitatie vóór 1 oktober a.s. aan sollicitatie-acam@pento.nl o.v.v. sollicitatie GZ psycholoog/Orthopedagoog. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op dinsdag 10 oktober.

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat de voorkeur.

(Online) screening, bijvoorbeeld via databanken, zoekmachines en sociale netwerken, kan deel uitmaken van het sollicitatieproces.

Het kunnen overleggen van een verklaring omtrent het gedrag (VOG) is een voorwaarde voor de aanstelling. De procedure hiertoe wordt opgestart na het arbeidsvoorwaardengesprek.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld en doorplaatsing in andere media is op grond van spamwetgeving verboden.

Op dit moment hebben we de volgende vacatures