GZ psycholoog – Orthopedagoog generalist – Zwolle

Wij zijn Pento.

Experts in horen, spreken en verstaan. Wij onderzoeken en adviseren mensen die problemen hebben op het gebied van taal-spraak en/of gehoor. Onze betrokken collega’s maken echt het verschil in het leven van onze cliënten. Doordat wij met onze zorg alles inzetten zodat onze cliënten weer mee kunnen doen in de maatschappij. Dáar doen we het voor! Dit doen wij zowel binnen onze audiologische zorg als voor de Vroegbehandeling. Pento Vroegbehandeling biedt multidisciplinaire behandeling aan kinderen met een ernstige auditieve en/of communicatieve beperking en aan het gezin (en de omgeving) waarin het kind opgroeit. Pento vind je op verschillende locaties in Noord-, Oost- en Midden-Nederland.

Wil jij ook jouw steentje bijdragen? Voor onze locatie in Zwolle zijn we zo spoedig mogelijk op zoek naar een

GZ-Psycholoog – Orthopedagoog-Generalist

8-12 uur per week

Wat ga je doen?

Als gedragskundige heb je een afwisselende en verantwoordelijke baan. Je voert  behandelingen (en eventueel aanvullende diagnostiek) uit bij cliënten met een hulpvraag op auditief/communicatief gebied. Daarnaast draagt je bij aan het behouden en verbeteren van de kwaliteit van de zorg- en dienstverlening.

De functie kent de volgende hoofdtaken:

 • Het geven van traumabehandelingen (EMDR) bij cliënten met tinnitus binnen het team Volwassenen Gehoor
 • Het geven van cognitieve gedragsbehandelingen (CGT) aan dove en slechthorende kinderen of kinderen met een taalontwikkelingsstoornis (TOS) ook in combinatie met bijkomende psychische problematiek.

Je werkt in een multidisciplinair team samen met o.a. : de klinisch fysicus audioloog, logopedisten, klinisch linguïsten, maatschappelijk werker en orthopedagoog.

 Wat zoeken wij in onze nieuwe collega?

 • Je hebt een gedragswetenschappelijke opleiding (WO) afgerond en een registratie als GZ-psycholoog of Orthopedagoog-Generalist (BIG geregistreerd).
 • Je hebt de basiscursus cognitieve gedragsbehandelingen (CGT) afgerond.
 • Je hebt de basiscursus EMDR afgerond of je bent bereid om deze cursus te volgen.
 • Je hebt kennis van en ervaring met gehoor- en taal- spraakproblematiek of bent gemotiveerd om je hierin te verdiepen.
 • Je hebt een proactieve houding
 • Je bent toegankelijk, staat open voor ideeën/vragen van ouders en collega’s, en je bent in staat om je snel aan te passen aan veranderende omstandigheden.
 • Je kunt goed reflecteren op eigen handelen en je kunt zo nodig bijsturen
 • Je kunt zelfstandig werken en je werkt goed samen in een multidisciplinair team.

Wat mag je van ons verwachten?

 • Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor de duur van 1 jaar met zicht op een vast dienstverband.
 • Het betreft een functie voor 8 tot 12 uur per week.
 • De functie wordt ingeschaald in FWG 65 CAO Ziekenhuizen. Deze schaal kent een maximum bruto fulltime salaris van € 5.620,-.
 • Overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen.
 • Pento moedigt professionele ontwikkeling en scholing aan.

Heb je vragen over de vacature?
Informatie kan ingewonnen worden bij Karin Snijders, gedragskundige, via de mail k.snijders@pento.nl. Meer informatie over Pento is terug te vinden op onze website www.pento.nl.

Ben je enthousiast over de vacature en wil je solliciteren?
Mail dan je motivatie en CV naar Sorayda de Castro, via s.decastro@pento.nl onder vermelding van vacature GZ-psycholoog/OG.

Er zijn op het moment meerdere vacatures voor gedragswetenschapper, deze zijn te combineren met bovenstaande functie. Dit is onder andere psycholoog/orthopedagoog Taalspraak AC, regiebehandelaar Dyslexie en behandelcoördinator vroegbehandeling TOS. Zie voor deze vacatures onze website.

 De vacature wordt zowel intern als extern geplaatst.
(Online) screening, bijvoorbeeld via databanken, zoekmachines en sociale netwerken, kan deel uitmaken van het sollicitatieproces.

Het kunnen overleggen van een verklaring omtrent het gedrag (VOG) is een voorwaarde voor de aanstelling. De procedure hiertoe wordt opgestart na het arbeidsvoorwaardengesprek.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld en doorplaatsing in andere media is op grond van spamwetgeving verboden.

Op dit moment hebben we de volgende vacatures