Orthopedagoog/psycholoog – Apeldoorn

Gaat jouw hart sneller kloppen van een zelfstandige functie in een multidisciplinair team? Wil jij bijdragen aan onze missie om kinderen met een auditieve en/of communicatieve beperking volwaardig te laten participeren? Dan is Pento de plek voor jou!

Voor ons Audiologisch Centrum in Apeldoorn zijn wij op zoek naar een

Orthopedagoog/psycholoog
8-12 uur per week

Dit wordt jouw nieuwe baan
Je bent een belangrijke spil in het zorgproces rond de kinderen/jongeren en hun ouders die bij ons komen. Je verricht psychodiagnostisch onderzoek bij kinderen en jeugdigen (vanaf 2 jaar) met taal- en/of gehoorproblemen. De onderzoeken en de uitkomsten bespreken we in het multidisciplinaire team, waarna je in samenwerking met je collega’s het advies bespreekt met ouders en/of cliënten en de verslaglegging verzorgt. Daarnaast onderhoud je contacten met verwijzers, scholen, artsen en andere betrokken instanties. Je bent onderdeel van een gemotiveerd team met logopedisten, psychologen, klinisch fysicus – audiologen en maatschappelijk werkers.

Dit ben jij

 • Je hebt een afgeronde academische studie Orthopedagogiek of ontwikkelingspsychologie;
 • Je hebt een diagnostische bevoegdheid (in bezit van BAPD of NVO Basisaantekening Diagnostiek);
 • Je hebt ruime ervaring in het afnemen van de psychodiagnostische onderzoeksinstrumenten, ook bij (zeer) jonge kinderen;
 • Je hebt kennis van en ervaring met taal/spraak- en communicatieve problematiek en problemen op het gebied van het gehoor en blijft op de hoogte van de huidige ontwikkelingen binnen het vakgebied;
 • Je kunt zowel zelfstandig als in multidisciplinair teamverband werken;
 • Je bent flexibel en kunt goed omgaan met veranderende omstandigheden;
 • Je bent analytisch en empathisch;
 • Je kunt heldere afwegingen maken om zo tot een realistisch eindadvies te komen;
 • Je kunt duidelijk communiceren (mondeling en schriftelijk).

Wij zijn Pento
Experts in horen, spreken en verstaan. Vanuit verschillende locaties in Noord- Oost- en Midden-Nederland begeleiden, onderzoeken en adviseren wij mensen die problemen hebben op het gebied van taal-spraak en/of gehoor. Wij bieden audiologische zorg en vroegbehandeling. Pento Vroegbehandeling biedt multidisciplinaire behandeling aan kinderen met een ernstige auditieve en/of communicatieve beperking en aan het gezin (en de omgeving) waarin het kind opgroeit.

Bij Pento werken we vanuit vertrouwen en professionaliteit. Daarom werken we met leidende principes; cliënt centraal, continu verbeteren, regie nemen, passend en meedoen. We praten hierover met elkaar en spreken elkaar hierop aan. Zo verbinden we ons met deze principes, met elkaar en met de cliënt.

Wij bieden jou

 • In eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar met uitzicht op een vast contract;
 • Een arbeidsduur van 8-12 uur per week;
 • Een salaris van €3.923,- tot €5.746,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek. De functie orthopedagoog/psycholoog is ingedeeld in FWG60 (cao Ziekenhuizen);
 • Een prima pensioenregeling bij PWFZ;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Opbouw van PLB-uren van 57 uur bij een fulltime dienstverband. De uren kennen geen verjaringstermijn;
 • Mogelijkheden om extra verlof aan te kopen via ons meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden;
 • Scholings- en ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Een enthousiast team om mee samen te werken.

Hier kan je terecht met vragen
We beantwoorden je vragen graag! Je kunt hiervoor contact opnemen met Gesine van der Blonk (g.vanderblonk@pento.nl) of Mieke van Eijk (m.vaneijk@pento.nl) per mail of telefonisch via 085-0799180.
Meer informatie over Pento is terug te vinden op onze website: www.pento.nl.

Enthousiast? Solliciteer direct!
Stuur je motivatie met curriculum vitae uiterlijk 27 mei 2024 naar Esther Lems, teamleider AC Apeldoorn, via het mailadres e.lems@pento.nl o.v.v. “Sollicitatie orthopedagoog/psycholoog”. Wanneer er een geschikte kandidaat is gevonden, wordt de vacature gesloten.

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat de voorkeur.

(Online) screening, bijvoorbeeld via databanken, zoekmachines en sociale netwerken, kan deel uitmaken van het sollicitatieproces.

Het kunnen overleggen van een verklaring omtrent het gedrag (VOG) is een voorwaarde voor de aanstelling. De procedure hiertoe wordt opgestart na het arbeidsvoorwaardengesprek.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld en doorplaatsing in andere media is op grond van spamwetgeving verboden.