Directeur – locaties Amersfoort, Ede en Utrecht

Wij zijn op zoek naar een directeur voor onze locaties Amersfoort, Ede en Utrecht.

Leeuwendaal verzorgt voor ons de werving. Wil je meer weten over de inhoud van de functie, de opgave en de profielschets, lees dan het functieprofiel dat je op de Leeuwendaal website kunt downloaden.

Profiel

Voor de audiologische centra van Pento in Amersfoort, Ede en Utrecht zijn wij op zoek naar een bevlogen en zichtbare directeur die, als lid van het MT, een belangrijke bijdrage levert aan de strategische beleidsontwikkeling van Pento. Als nieuwe directeur van de vestigingen in Amersfoort, Ede en Utrecht wordt van je verwacht dat je de visie, missie en strategie van Pento actief uitdraagt en weet te vertalen naar de werkvloer. Je kunt schakelen in jouw stijl van sturen die past bij de diverse locaties. Je werkt graag met professionals, bent verbindend en brengt overzicht, stabiliteit en rust mee. Als directeur heb je een drive voor de koers, kwalitatieve zorg en dienstverlening waar Pento voor staat en werk je met elkaar aan de realisatie van de jaarplannen. Met jouw inbreng voelen medewerkers zich betrokken bij de organisatie en ontwikkelingen die er Pento breed spelen.

Voor deze veelzijdige functie zoeken wij een energieke en enthousiaste directeur met daadkracht. Iemand die verbindend en empathisch is, ervaring heeft met leidinggeven aan hoogopgeleide professionals en denkt in mogelijkheden en kansen. Je beschikt over een academische werk- en denkniveau en hebt affiniteit met de zorg. Daarnaast ben je resultaatgericht, gedreven en schakel je gemakkelijk tussen strategisch, tactisch en operationeel niveau. Je bent bedrijfsmatig ingesteld en hebt een sterk gevoel voor cijfers, waardoor je in staat bent je de complexe financiële structuur van Pento snel eigen te maken. Daarnaast heb je er geen moeite mee dat je in deze middelgrote organisatie zelf af en toe ‘met je voeten in de klei’ staat. Je bent een netwerker die zich gemakkelijk extern beweegt, kansen signaleert en omzet in concrete afspraken.

Functie-eisen

  • Academisch werk- en denkniveau en een afgeronde managementopleiding;
  • Werkervaring in een leidinggevende positie, bij voorkeur in de zorg maar in elk geval in een omgeving waar hoogopgeleide professionals werken;
  • Aantoonbare affiniteit met de dienstverlening van Pento en je kunt goed onderbouwen waarom je voor deze functie en voor Pento kiest;
  • Een goed financieel inzicht en gevoel voor structuren en systemen;
  • Gericht op het blijvend binden en boeien van onze professionals;
  • Iemand die denkt in mogelijkheden en in kansen;
  • Een zakelijke instelling, gecombineerd met een ‘warm hart’;
  • Positieve energie en een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen.

Informatie

De procedure wordt begeleid door Marcel ten Berge, adviseur werving en search. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je met hem contact opnemen en voor vragen over de procedure met Robin de Boer, research consultant. Zij zijn bereikbaar via 088 – 00 868 00.

Solliciteren
Hiervoor verwijzen we je graag naar Leeuwendaal: Leeuwendaal website

Sluitingsdatum: zondag 2 oktober 2022.