Beleidsfunctionaris – locatie Apeldoorn

Wil jij bijdragen aan de ontwikkeling van beleid? En gaat jouw hart ook sneller kloppen van pro-actief zaken uitzoeken en van schrijven? Als beleidsfunctionaris lever je een zinvolle bijdrage aan onze zorg- en bedrijfsprocessen. Spreekt dit je aan en heb je hier ervaring in? Lees dan snel verder!

Voor de afdeling Kwaliteit & Zorgbeleid in Apeldoorn zijn we per direct op zoek naar een

Beleidsfunctionaris
32 uur per week

Wat ga je doen?
In deze nieuwe zelfstandige functie hou je je bezig met voorbereidende en uitvoerende werkzaamheden op onderdelen van het kwaliteit- en zorgbeleid. Je gaat op zoek naar informatie. Dit is zowel landelijk op het gebied van wet- en regelgeving als ook intern binnen Pento. Het is voor jou een uitdaging om informatie te vertalen naar beleid. Dit weet je met een vlotte pen om te zetten naar toepasbaar en concreet beleid. Daarnaast kun je hierover ook een advies geven wat dit betekent voor de organisatie. De samenhang tussen de verschillende aspecten kun je overzien en hierover een advies formuleren. Met de beleidsadviseur houd je afstemming over het inpassen binnen het strategisch beleid en het jaarplan van de afdeling. Je bent een kei in het vertalen van omgevingseisen naar kaders en werkwijzen binnen een organisatie. Tevens lever je een actieve bijdrage aan projecten. Je werkt nauw samen met de beleidsadviseur en met de kwaliteitsfunctionaris van de afdeling Kwaliteit & Zorgbeleid. Je wordt aangestuurd door de beleidsadviseur.

Wat zoeken wij in onze nieuwe collega?

 • Je hebt hbo werk- en denkniveau en bent in het bezit van een relevant hbo-diploma.
 • Je beschikt over kennis van beleid en hebt ervaring als beleidsfunctionaris.
 • Je bent en blijft op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van zorgbeleid en kwaliteit, de audiologische zorg en de zintuigelijke gehandicaptenzorg.
 • Je bent een doorzetter en bent geduldig en proactief.
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Je kunt goed systematisch werken.
 • Je bent resultaatgericht en hebt een praktische instelling.
 • Je bent zelfstandig en treedt autonoom op, maar kunt ook goed samenwerken.
 • Je bent integer.

 Wat mag je van ons verwachten?

 • De functie wordt ingeschaald in FWG 50 CAO Ziekenhuizen. Deze schaal kent een maximum bruto fulltime salaris van € 3.922,- (definitieve vaststelling dient nog plaats te vinden).
 • Je krijgt in eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor de duur van 1 jaar. Verlenging is afhankelijk van een aantal ontwikkelingen binnen de organisatie.
 • Het betreft een functie voor 32 uur per week, werkdagen worden in overleg bepaald en gericht op een goede werk-privé balans.
 • Je standplaats is Apeldoorn maar je bent werkzaam voor alle locaties van Pento.
 • Pento biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden, conform de CAO Ziekenhuizen. Waaronder een prima pensioenregeling bij PFZW, een eindejaarsuitkering van 8,33% en opbouw van PLB uren (57 uur o.b.v. een fulltime dienstverband).
 • Bovendien heb je bij Pento de mogelijkheid om extra verlof aan te kopen via ons meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.
 • Pento moedigt professionele ontwikkeling en scholing aan.

Wij zijn Pento
Experts in horen, spreken en verstaan. Vanuit verschillende locaties in Noord-, Oost- en Midden-Nederland begeleiden, onderzoeken en adviseren wij mensen die problemen hebben op het gebied van taal-spraak en/of gehoor. Wij bieden audiologische zorg en vroegbehandeling. Pento Vroegbehandeling biedt multidisciplinaire behandeling aan kinderen met een ernstige auditieve en/of communicatieve beperking en aan het gezin (en de omgeving) waarin het kind opgroeit.

Bij Pento werken we vanuit vertrouwen en professionaliteit. Daarom werken we met leidende principes; cliënt centraal, continu verbeteren, regie nemen, passend en meedoen. We praten hierover met elkaar en spreken elkaar hierop aan. Zo verbinden we ons met deze principes, met elkaar en met de cliënt.

Heb je vragen over de vacature?
We beantwoorden je vragen graag! Je mag hiervoor contact opnemen met Muriël Brandenburg, beleidsadviseur, telefoon 06 –18410997.
Meer informatie over Pento kun je vinden op onze website www.pento.nl.

Ben je enthousiast over de vacature en wil je solliciteren?
Mail dan je sollicitatiebrief en curriculum vitae aan hrm@pento.nl, o.v.v. “Sollicitatie beleidsfunctionaris”.

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat de voorkeur. (Online) screening, bijvoorbeeld via databanken, zoekmachines en sociale netwerken, kan deel uitmaken van het sollicitatieproces.

Het kunnen overleggen van een verklaring omtrent het gedrag (VOG) is een voorwaarde voor de aanstelling. De procedure hiertoe wordt opgestart na het arbeidsvoorwaardengesprek.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld en doorplaatsing in andere media is op grond van spamwetgeving verboden.