Behandelcoördinator – locatie Zwolle

Behandelcoördinator

Ben jij die ervaren GZ-er of OG die toe is aan een andere omgeving en uitdaging? Zie jij jezelf als die ervaren gesprekspartner die écht regie kan voeren over de behandeling?  Vind je het heerlijk om je eigen werkweek in te delen en vind je het leuk dat geen werkdag hetzelfde is?  En ben je op zoek naar een kleinschalige organisatie?  Lees dan snel verder!

Wij zijn Pento.

Experts in horen, spreken en verstaan. Wij onderzoeken en adviseren mensen die problemen hebben op het gebied van taal-spraak en/of gehoor. Onze betrokken collega’s maken echt het verschil in het leven van onze cliënten. Doordat wij met onze zorg alles inzetten zodat onze cliënten weer mee kunnen doen in de maatschappij. Dáar doen we het voor! Dit doen wij zowel binnen onze audiologische zorg als voor de Vroegbehandeling. Pento Vroegbehandeling biedt multidisciplinaire behandeling aan kinderen met een ernstige auditieve en/of communicatieve beperking en aan het gezin (en de omgeving) waarin het kind opgroeit. Pento vind je op verschillende locaties in Noord-, Oost- en Midden-Nederland.

Wil jij ook jouw steentje bijdragen? Voor behandelgroep Babbel van Pento Vroegbehandeling TOS in Zwolle zoeken wij per direct een

Behandelcoördinator
12 uur per week

Wat ga je doen?

Als behandelcoördinator heb je een afwisselende en verantwoordelijke baan. Je bent als hoofdbehandelaar eindverantwoordelijk voor de behandeling van de cliënt. Vanuit deze rol monitor en stuur je het zorgproces en bied je inhoudelijke ondersteuning aan de behandelaren op jouw locatie.  Daarnaast voer je psychodiagnostisch onderzoek en behandelingen uit en draag je bij aan beleidsontwikkeling en verbetering van de zorg die Pento biedt.

Je voert als behandelcoördinator de regie over de behandeling, dit betekent:

 • Je draagt eindverantwoordelijkheid voor aanmelding, diagnostiek, (groeps)behandeling en begeleiding van kinderen met een vermoeden van TOS;
 • Je verricht zelf psychodiagnostisch onderzoek en observaties bij de kinderen die naar de behandelgroep komen;
 • Je stelt samen met je collega’s het zorginhoudelijk beleid samen, waarbij je ook zorgt voor de uitvoering ervan;
 • Je coördineert en bewaakt het zorgproces van start tot eind. Hiervoor sta je met een breed netwerk in contact denk aan ouders, logopedisten, leerkrachten, trajectbegeleiders en andere instanties;
 • Je denkt mee over de ontwikkeling van de zorg bij Pento zowel op organisatieniveau als op teamniveau.

Behandelen doen we samen. Je staat in nauw contact met je collega’s van de van de Vroegbehandeling maar zeker ook met de ouders van de kinderen.  Het multidisciplinaire team bestaat onder andere uit pedagogisch begeleiders, logopedisten, een maatschappelijk werker en een klinisch linguïst. Je maakt daarnaast deel uit van één van de zelforganiserende behandelteams van Zwolle. Dit betekent dat je met je team gezamenlijk verantwoordelijk bent voor het organisatorisch goed draaiende houden van het team.

Wil je meer weten over ons mooie vak en het werk bij Pento Vroegbehandeling? Neem dan een kijkje op onze website.

Wat zoeken wij in onze nieuwe collega?

 • Je bent in het bezit van een relevante academische opleiding en registratie tot GZ-psycholoog of orthopedagoog-generalist en/of ruime ervaring binnen het vakgebied.
 • Je hebt kennis van de ontwikkeling van het (zeer) jonge kind;
 • Ervaring met het werken met deze doelgroep is een pré;
 • Je bent sterk in diagnostiek en multidisciplinaire advisering;
 • Je bent analytisch sterk onderlegd, waarbij je gemakkelijk overzicht weet te houden over de verschillende zorg- en organisatieprocessen;
 • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.
 • Je hebt een proactieve houding die uitstekend van pas komt in een zelforganiserend team.

Wat mag je van ons verwachten?

 • Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar, met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd;
 • Salaris en overige voorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen FWG functiegroep 65. Deze schaal kent een maximum bruto fulltime salaris van € 5.620,-;
 • Je komt te werken in een organisatie met enthousiaste en stimulerende collega’s;
 • Je krijgt volop mogelijkheden en de vrijheid om jezelf te ontwikkelen op verschillende gebieden.

Heb je vragen over de vacature?
Informatie kan ingewonnen worden bij José de Weerd-Hekman via mail: j.deweerd@pento.nl.

Informatie over Pento is terug te vinden op onze website, www.pento.nl

Ben je enthousiast over de vacature en wil je solliciteren?
Heb je interesse in deze functie, dan kun je je schriftelijke sollicitatie mailen aan j.deweerd@pento.nl onder vermelding van vacature Behandelcoördinator VB TOS.

Wanneer je sollicitatie binnen is voor 1 augustus a.s.  wordt er een eerste ronde gesprekken gevoerd op donderdag 5 augustus.

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat de voorkeur.

(Online) screening, bijvoorbeeld via databanken, zoekmachines en sociale netwerken, kan deel uitmaken van het sollicitatieproces.

Het kunnen overleggen van een verklaring omtrent het gedrag (VOG) is een voorwaarde voor de aanstelling. De procedure hiertoe wordt opgestart na het arbeidsvoorwaardengesprek.

 Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld en doorplaatsing in andere media is op grond van spamwetgeving verboden.

 

Op dit moment hebben we de volgende vacatures