Behandelcoördinator – locatie Zwolle

Hoe een werkdag precies loopt, is vooraf nooit te voorspellen als behandelcoördinator bij Pento. Maar juist die eigen inbreng en flexibiliteit is waar jij als ervaren behandelcoördinator jouw werkplezier uithaalt. Van het opstellen en evalueren van behandelplannen, het uitvoeren van ontwikkelingsonderzoek tot evaluatiegesprekken met ouders of verzorgers. De regie van de behandeling ligt in jouw handen. Met een fijn vangnet van collega’s en mooie locaties met ieder een eigen couleur locale, zetten wij ons in voor de beste zorg voor onze cliënten. Ben jij er klaar voor? Dan is deze functie vast wat voor jou! Voor ons Audiologisch centrum in Zwolle zijn wij per direct op zoek naar een

Behandelcoördinator
Voor kinderen met een vermoeden van een taalontwikkelingsstoornis (TOS)
Voor 12 uur per week

Een combinatie met de functie van Regiebehandelaar dyslexie Zwolle / Leeuwarden is bespreekbaar.

Wat ga je doen?
Als behandelcoördinator binnen de Vroegbehandeling TOS ben je eindverantwoordelijk voor de zorg die aan cliënten met een (vermoeden van) een taalontwikkelingsstoornis op de behandelgroep wordt geboden. Op deze behandelgroep zitten maximaal acht kinderen met ernstige spraak- en of taalproblemen in de leeftijd van 2½ tot 5 jaar.

Taken die hieronder vallen zijn:

 • Coördinatie van de behandeling van de kinderen die naar de behandelgroep komen. Je zit hierbij het maandelijks multidisciplinaire inhoudelijk overleg voor, waarin de behandeling van de kinderen geëvalueerd wordt;
 • Opstellen en evalueren van behandelplannen;
 • Gesprekken voeren met ouder(s)/verzorger(s) over de behandeling van hun kind en advisering rondom schoolkeuze. Hierbij onderhoud je nauw contact met alle externe partijen die ook betrokken zijn bij het kind;
 • Uitvoeren van ontwikkelingsonderzoek en observaties;
 • Ouderbijeenkomsten geven op het gebied van taal, spraak, ontwikkeling en/of gedrag.

Je vormt samen met drie pedagogisch begeleiders, twee logopedisten, een maatschappelijk werker en klinisch linguïst het team “Babbel”. Daarnaast bestaat er nog een behandelteam van Babbel in Zwolle. Je werkt daarom ook nauw samen met de behandelcoördinator van dit team om inhoudelijke zaken met elkaar af te stemmen. Samen met al je collega’s ben je daarbij verantwoordelijk voor de organisatorische zaken van de behandelgroep en het functioneren van het team,  aangezien de Babbelteams in Zwolle zelf organiserend zijn.

Wat zoeken wij in onze nieuwe collega?

 • Je hebt een relevante academische opleiding gehad op het gebied van psychologie of orthopedagogiek. Je bent in het bezit van een Basisaantekening Psychodiagnostiek of een NVO Basisaantekening Diagnostiek;
 • Registratie tot GZ-psycholoog of orthopedagoog-generalist is een pré;
 • Je hebt ervaring met afname van de SON 2-8;
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met de doelgroep en met het coördineren van behandelingen. Je bent hierbij bereid om een gebarencursus (NmG-cursus) te volgen;
 • Je kunt je zowel mondeling als schriftelijk helder uitdrukken;
 • Je hebt een proactieve houding: je kunt zelfstandig werken èn je werkt goed samen in een multidisciplinair team.

Wat mag je van ons verwachten?

 • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar met zicht op een vast dienstverband;
 • Het betreft een functie voor 12 uur per week. De donderdag is een vaste werkdag, je uren zijn flexibel in te vullen op de andere behandeldagen (dinsdag of vrijdag);
 • De functie Behandelcoördinator is ingedeeld in FWG 65 (CAO Ziekenhuizen). Deze functiegroep kent een maximum bruto fulltime salaris van € 5.801,–.
 • Pento biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden, volgens de CAO Ziekenhuizen. Hieronder valt een prima pensioenregeling bij PFZW, een eindejaarsuitkering van 8,33% en opbouw van PLB uren (57 uur o.b.v. een fulltime dienstverband).
 • Bovendien heb je bij Pento de mogelijkheid om extra verlof aan te kopen via ons meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.
 • Pento moedigt professionele ontwikkeling en scholing aan.

Wij zijn Pento
Experts in horen, spreken en verstaan. Vanuit verschillende locaties in Noord- Oost- en Midden-Nederland begeleiden, onderzoeken en adviseren wij mensen die problemen hebben op het gebied van taal-spraak en/of gehoor. Wij bieden audiologische zorg en vroegbehandeling. Pento Vroegbehandeling biedt multidisciplinaire behandeling aan kinderen met een ernstige auditieve en/of communicatieve beperking en aan het gezin (en de omgeving) waarin het kind opgroeit.

Bij Pento werken we vanuit vertrouwen en professionaliteit. Daarom werken we met leidende principes; cliënt centraal, continu verbeteren, regie nemen, passend en meedoen. We praten hierover met elkaar en spreken elkaar hierop aan. Zo verbinden we ons met deze principes, met elkaar en met de cliënt.

Heb je vragen over de vacature?
We beantwoorden je vragen graag! Je mag hiervoor contact opnemen met Wilma Klaster (Klinisch linguïst) via w.klaster@pento.nl.

Ben je enthousiast over de vacature en wil je solliciteren?
Stuur dan je motivatie met curriculum vitae aan Sorayda de Castro via s.decastro@pento.nl.

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat de voorkeur.

(Online) screening, bijvoorbeeld via databanken, zoekmachines en sociale netwerken, kan deel uitmaken van het sollicitatieproces.

Het kunnen overleggen van een verklaring omtrent het gedrag (VOG) is een voorwaarde voor de aanstelling. De procedure hiertoe wordt opgestart na het arbeidsvoorwaardengesprek.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld en doorplaatsing in andere media is op grond van spamwetgeving verboden.