Audiologisch technicus – regio Midden-Nederland

Zorgen voor betrouwbare audiologische en randapparatuur, zodat collega’s die cliënten onderzoeken hun werk goed kunnen doen. Van aanschaf, kalibratie en onderhoud tot en met vervanging. Die verantwoordelijkheid neem je graag op je! Voor onze Audiologische Centra zijn wij op zoek naar een:

 

Audiologisch technicus
Voor 24 – 36 uur in de week

Dit wordt jouw nieuwe baan
Als audiologisch technicus heb je een verantwoordelijke en afwisselende baan. De basis van het werk is periodiek onderhoud van de audioapparatuur (kalibreren) en het verhelpen van storingen. Dit wordt via het ticketsysteem ingediend, gepland en afgewikkeld. Daarnaast adviseer je bij de aanschaf en vervanging van audio- en randapparatuur en verhelp je storingen op locaties.

In de planning kun je veel zelf bepalen, als je het werk goed onder controle houdt. Je hebt een standplaats, maar gaat regelmatig naar andere locaties. Omdat je veel op locatie komt, kunnen je ICT-collega’s een beroep op je doen bij een storing. Je kan ze helpen om problemen op de locatie te verhelpen. Je collega’s op de Pento-locaties zullen jou zien als aanspreekpunt van ICT en techniek. Je haalt er plezier uit om ze weer op weg te helpen als ze problemen ervaren met (ICT-) apparatuur.

“Collega Arjen: ’s Morgens weet ik nog niet precies hoe mijn dag zal verlopen, elke dag komen er nieuwe uitdagingen op mijn pad. Dit maakt mijn werk afwisselend en leuk!  Er is ruimte om je in de techniek te verdiepen en je te ontwikkelen. Samen zetten we onze schouders eronder.”

Je maakt deel uit van het team ICT & Techniek. Het team bestaat uit één helpdeskmedewerker, twee andere audiologisch technici, drie systeembeheerders, drie applicatiebeheerders en een manager. Met dit team heb je bijna dagelijks contact via het ticketsysteem of Teams. Op de periodieke overleggen houden we elkaar up-to-date over elkaars werkzaamheden. Op de audiologische centra werk je nauw samen met de klinisch fysicus audiologen.

Wij zijn Pento
Als horen niet vanzelfsprekend is, luisteren wij. Als spreken en verstaan niet vanzelf gaan, begrijpen wij het. In onze Audiologische Centra en Vroegbehandeling in Midden en Noord Nederland zien we jong tot oud. We doen wat nodig is, zodat iedereen met een uitdaging in gehoor, spraak en taalontwikkeling mee kan doen. Daarin gaan we verder. Want wij zijn Pento. Experts in horen, spreken en verstaan.

Meer aandacht, meer onderzoek en uitleg, meer kennis op één plek. Meer doen waar we kunnen, daar kiezen wij bewust voor. Want iedereen is anders en geen uitdaging is gelijk.
Dus bouwen we onze zorg en behandelplannen om mensen heen. Samen gaan we voor de best passende zorg. Met alles wat we in huis hebben

Onderzoek, diagnostiek en advies. Begeleiding, (vroeg)behandeling, bewezen methoden. Korte lijnen met artsen en wetenschap, die hebben we ook. Samen met ruim 370 collega’s doe je wat nodig is. Want als het om horen, spreken en verstaan gaat, zetten we graag die extra stap. Vooruit, dat helpt mensen echt op weg. En verder.

Dit ben jij
Jij wilt je technische kennis graag inzetten voor een maatschappelijke organisatie. Je bent servicegericht en kan goed prioriteiten bepalen. Je hebt graag en gemakkelijk contact met mensen en vind het leuk om naar meerdere locaties af te reizen. Je bent secuur, zelfstandig en pakt je verantwoordelijkheid.

Verder heb je:

 • Minimaal een technisch georiënteerde mbo-opleiding afgerond. Ook met een hbo-diploma kunnen wij jou voldoende uitdaging bieden;
 • Een rijbewijs B en een eigen auto;
 • Het hebben van werkervaring met audioapparatuur is een sterke pre.

Dit bieden we jou

 • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar, met uitzicht op een vast contract;
 • Het betreft een functie voor 24 – 36 uur per week;
 • Je standplaats is in overleg. Je woont in de regio Midden-Nederland;
 • De functie Audiologisch Technicus is ingedeeld in FWG 40 (CAO Ziekenhuizen). Deze functiegroep kent een maximum bruto fulltime salaris van € 3.484,–. Op 1 juni 2024 volgt een cao-verhoging van 5%;
 • Een prima pensioenregeling bij PFZW;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33 %;
 • Opbouw van PLB uren (57 uur o.b.v. een fulltime dienstverband en geen verjaringstermijn);
 • De mogelijkheid om extra verlof aan te kopen via ons meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden;
 • Scholings- en ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Enthousiaste collega’s om mee samen te werken.

Hier kan je terecht met vragen
We beantwoorden je vragen graag. Je kan hiervoor contact opnemen met ICT-Coördinator Tessa Mastenbroek via het mailadres t.mastenbroek@pento.nl of telefonisch via 06 820 036 54. Tessa is telefonisch bereikbaar op dinsdag, donderdag en vrijdag.

Meer informatie over Pento kan je vinden op onze website: www.pento.nl.

Enthousiast? Solliciteer direct!
Reageren kan tot 10 december 2023, maar het liefst zo snel mogelijk. Je motivatie en cv kan je mailen naar Tessa. De sollicitatiegesprekken worden in overleg gepland.
Is de reactietermijn verlopen? Neem dan contact op om je interesse kenbaar te maken.

 

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat de voorkeur.
(Online) screening, bijvoorbeeld via databanken, zoekmachines en sociale netwerken, kan deel uitmaken van het sollicitatieproces.
Het kunnen overleggen van een verklaring omtrent het gedrag (VOG) is een voorwaarde voor de aanstelling. De procedure hiertoe wordt opgestart na het arbeidsvoorwaardengesprek.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld en doorplaatsing in andere media is op grond van spamwetgeving verboden.