Audiologisch onderzoeker – Leeuwarden

Wil jij werken in een organisatie waarbij de cliënt centraal staat en werk je graag met volwassenen? Voor het volwassenteam van Pento Audiologisch Centrum Friesland zoeken wij zo snel mogelijk (in eerste instantie) voor zwangerschapsverlof een:

Audiologisch onderzoeker
(of audiologie-assistent I met ambitie om door te groeien)
24-32 uur per week

Dit wordt jouw nieuwe baan
Je hebt op een dag verschillende soorten afspraken met cliënten. Bij een eerste afspraak voer je na het uitvragen van de hulpvraag van de cliënt allerlei soorten onderzoek op audiologisch gebied uit. Zo kun je aan het eind van de afspraak een passend advies geven, eventueel na overleg met de audioloog. Bij een hoortoestelcontrole ga je bijvoorbeeld samen met de cliënt aan de slag om de hoortoestellen optimaal in te stellen. Daarnaast geef je informatie en advies over slechthorendheid en hulpmiddelen. Daarnaast kan er bijvoorbeeld een teamoverleg of multidisciplinair overleg gepland staan. Er is tijd voor overhead om cliënt gerelateerde acties te verwerken of om met acties vanuit het team aan de gang te gaan. Tevens kun je worden ingezet voor gehooronderzoek bij volwassenen en kinderen op een KNO-poli (in Meppel en Steenwijk).

Wij zijn Pento
Als horen niet vanzelfsprekend is, luisteren wij. Als spreken en verstaan niet vanzelf gaan, begrijpen wij het. In onze Audiologische Centra en Vroegbehandeling in Midden- en Noord-Nederland zien we jong tot oud. We doen wat nodig is, zodat iedereen met een uitdaging in gehoor, spraak en taalontwikkeling mee kan doen. Daarin gaan we verder. Want wij zijn Pento. Experts in horen, spreken en verstaan.

Meer aandacht, meer onderzoek en uitleg, meer kennis op één plek. Meer doen waar we kunnen, daar kiezen wij bewust voor. Want iedereen is anders en geen uitdaging is gelijk.
Dus bouwen we onze zorg en behandelplannen om mensen heen. Samen gaan we voor de best passende zorg. Met alles wat we in huis hebben

Onderzoek, diagnostiek en advies. Begeleiding, (vroeg)behandeling, bewezen methoden. Korte lijnen met artsen en wetenschap, die hebben we ook. Samen met ruim 370 collega’s doe je wat nodig is. Want als het om horen, spreken en verstaan gaat, zetten we graag die extra stap. Vooruit, dat helpt mensen echt op weg. En verder.

Dit ben jij

 • Je hebt de opleiding tot audiologie-assistent afgerond of bent bereid deze intern te volgen.
 • Je hebt werkervaring op het gebied van audiometrie/audiologie.
 • Je bent een echte teamplayer.
 • Je kunt snel schakelen en kunt omgaan met stress/drukke situaties.
 • Je bent vindingrijk, neemt initiatief en bent positief ingesteld.
 • Je hebt uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden en communiceert helder en duidelijk.
 • Je bent in staat cliënten van uiteenlopende leeftijd en met verschillende achtergronden op hun gemak te stellen tijdens en na het onderzoek en het revalidatieproces.
 • Je bent in het bezit van een auto en een rijbewijs.
 • Je bent niet bang voor techniek/software en nieuwe ontwikkelingen.
 • Je bent leergierig ingesteld, blijft jezelf graag ontwikkelen en neemt eigen regie.
 • Je vindt het leuk samen met je collega’s te zoeken naar nieuwe mogelijkheden om het werken beter en prettiger te maken.

Dit bieden we jou

 • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd tot augustus 2024 met uitzicht op verlenging;
 • Een arbeidsduur van 24 – 32 uur per week. Inzet op een andere locatie van Pento behoort tot de mogelijkheden;
 • Een salaris van €2832,- tot €3824,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek. De functie audiologisch onderzoeker is ingedeeld in FWG 45 (cao Ziekenhuizen). De functie van audiologie-assistent is ingedeeld in FWG 40. Deze schaal kent een minimum van €2391,- en een maximum van €3484,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek. Op 1 juni 2024 volgt een verhoging van 5%. Inschaling vindt plaats op basis van werkervaring en opleiding;
 • Een enthousiast team om mee samen te werken;
 • De ruimte om regie te nemen;
 • Een prima pensioenregeling bij PFZW;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Opbouw van PLB-uren van 57 uur bij een fulltime dienstverband. De uren kennen geen verjaringstermijn;
 • Mogelijkheden om extra verlof aan te kopen via ons meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden;
 • Scholings- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Hier kan je terecht met vragen
We beantwoorden je vragen graag. Je kunt hiervoor contact zoeken met Froukje Klijnstra. Zij is bereikbaar via het mailadres f.klijnstra@pento.nl.
Meer informatie over Pento is terug te vinden op onze website:  www.pento.nl.

Enthousiast? Solliciteer direct!
Solliciteer uiterlijk op  9 december 2023. Je brief en cv kun je mailen naar acfriesland@pento.nl onder vermelding van “Sollicitatie Audiologie-assistent”. De eerste sollicitatieronde zal gehouden worden op maandag 18 december 2023.

 

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat de voorkeur.
(Online) screening, bijvoorbeeld via databanken, zoekmachines en sociale netwerken, kan deel uitmaken van het sollicitatieproces.
Het kunnen overleggen van een verklaring omtrent het gedrag (VOG) is een voorwaarde voor de aanstelling. De procedure hiertoe wordt opgestart na het arbeidsvoorwaardengesprek.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld en doorplaatsing in andere media is op grond van spamwetgeving verboden.