Audiologisch onderzoeker / Audiologie assistent – locatie Assen

Staat de cliënt bij jou centraal en wil je graag gehoord worden binnen een middelgrote organisatie? Dan is Pento de werkgever voor jou! Voor ons Audiologisch centrum in Assen zijn wij op zoek naar twee

Audiologisch onderzoekers / Audiologie assistenten
Een functie voor 24 uur per week
En een functie voor 24 tot 32 uur per week (tijdelijk)

Wat ga je doen?
Je hebt op een dag verschillende soorten afspraken met cliënten, waarin je anamnesegesprekken voert, audiologisch onderzoek doet en een advies geeft in samenspraak met de audioloog. Samen met de cliënt ga je aan de slag om de hoortoestellen optimaal in te stellen, geef je informatie en advies over slechthorendheid en hulpmiddelen. Cliënten met bijzondere problematiek kun je inbrengen in het multidisciplinair teamoverleg. Er is tijd om cliënt gerelateerde acties te verwerken of om met acties vanuit het team aan de gang te gaan.

Wat zoeken wij in onze nieuwe collega?

 • Je hebt de opleiding tot audiologieassistent, audicien of vergelijkbaar afgerond
 • Je hebt bij voorkeur werkervaring op het gebied van audiometrie / audiologie
 • Het hebben van ervaring met het instellen en optimaliseren van hoortoestellen is een pré
 • Je kunt goed werken in teamverband
 • Je kunt snel schakelen en bent stressbestendig
 • Je bent vindingrijk, neemt initiatief en bent optimistisch ingesteld
 • Je hebt goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden en communiceert helder en duidelijk
 • Je bent in staat cliënten met uiteenlopende leeftijden en met verschillende achtergronden op hun gemak te stellen tijdens en na het onderzoek en revalidatieproces
 • Je kunt overweg met techniek / software en nieuwe ontwikkelingen
 • Je bent leergierig ingesteld, blijft jezelf graag ontwikkelen en neemt eigen regie
 • Je vindt het leuk samen met je collega’s te zoeken naar nieuwe mogelijkheden om het werken beter en prettiger te maken

Wat mag je van ons verwachten?

 • Het betreft 2 vrijkomende functies. Bij de functie van 24 uur per week is er een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd. Bij de functie van 24 tot 32 uur per week is het tijdelijk in verband met een zwangerschapsvervanging.
 • Afhankelijk van opleiding en ervaring is de functie van Audiologie assistent of Audiologisch onderzoeker ingedeeld in FWG 40 (maximum bruto fulltime salaris van €3.160,–) of in FWG 45 (maximum bruto fulltime salaris van € 3.468,–), CAO Ziekenhuizen.
 • Overige arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Ziekenhuizen (waaronder een prima pensioenregeling bij PFZW, een eindejaarsuitkering van 8,33 % en opbouw van PLB uren (57 uur o.b.v. een fulltime dienstverband en geen verjaringstermijn)
 • Je hebt de mogelijkheid binnen Pento om extra verlof aan te kopen via ons meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden
 • Scholings- en ontwikkelingsmogelijkheden
 • Een enthousiast team om mee samen te werken
 • De ruimte om regie te nemen
 • De mogelijkheid en ruimte mee te kunnen denken in het verbeteren van onze dienstverlening

Wij zijn Pento
Experts in horen, spreken en verstaan. Vanuit verschillende locaties in Noord- Oost- en
Midden-Nederland begeleiden, onderzoeken en adviseren wij mensen die problemen hebben op het gebied van taal-spraak en/of gehoor. Wij bieden audiologische zorg en vroegbehandeling. Pento Vroegbehandeling biedt multidisciplinaire behandeling aan kinderen met een ernstige auditieve en/of communicatieve beperking en aan het gezin (en de omgeving) waarin het kind opgroeit.

Bij Pento werken we vanuit vertrouwen en professionaliteit. Daarom werken we met leidende principes; cliënt centraal, continu verbeteren, regie nemen, passend en meedoen. We praten hierover met elkaar en spreken elkaar hierop aan. Zo verbinden we ons met deze principes, met elkaar en met de cliënt.

Heb je vragen over de vacature?
We beantwoorden je vragen graag! Je mag hiervoor contact opnemen met Greet Dijkstra, teamleider, op telefoonnummer 0592-330641 (niet bereikbaar op maandag).
Meer informatie over Pento kun je vinden op de website: www.pento.nl.

Ben je enthousiast over de vacature en wil je solliciteren?
Stuur je motivatie met curriculum vitae uiterlijk 1 februari 2023 naar sollicitatie-acd@pento.nl o.v.v. “Sollicitatie Audiologisch Onderzoeker / Audiologie assistent”. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op donderdag 9 februari 2023 in de middag

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat de voorkeur.

(Online) screening, bijvoorbeeld via databanken, zoekmachines en sociale netwerken, kan deel uitmaken van het sollicitatieproces.

Het kunnen overleggen van een verklaring omtrent het gedrag (VOG) is een voorwaarde voor de aanstelling. De procedure hiertoe wordt opgestart na het arbeidsvoorwaardengesprek.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld en doorplaatsing in andere media is op grond van spamwetgeving verboden.