Werken bij Pento

Pento wil vooroplopen in de audiologie en vroegbehandeling. Omdat wij mensen met een auditieve en/of communicatieve beperkingen volwaardig willen laten participeren in de maatschappij. Wij zetten alles in het werk om hen daarbij te ondersteunen.

Jij vormt hierbij een onmisbare schakel. Betrokken medewerkers die met plezier naar hun werk gaan, zorgen voor een gezonde organisatie waarin iedereen zich inzet voor dat doel. Omdat Pento geen vast gegeven is, maar zich voortdurend aanpast, verwachten we dat je flexibel bent, gericht op continue verbeteren en actief betrokken bent bij het primaire proces. We ondersteunen je daarbij met verschillende ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Bij Pento werken we vanuit vertrouwen en professionaliteit. Daarom werken we met leidende principes: cliënt centraal, continu verbeteren, regie nemen, passend en meedoen. Deze principes en het gedrag dat hierbij hoort zijn organische systemen. We spreken erover met elkaar en spreken elkaar hierop aan. Zo verbinden we met deze principes, met elkaar en met de cliënt.

 

Op dit moment hebben we de volgende vacatures