Uw mening telt!

Pento vindt het belangrijk om u zo goed mogelijk te helpen. Daarom proberen we onze zorg- en dienstverlening continu te verbeteren. Uw mening is daarbij heel belangrijk! Na uw bezoek aan ons audiologisch centrum kunnen wij u vragen om mee te doen aan ons clientervaringsonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit een aantal vragen over uw ervaringen met ons audiologisch centrum. De uitnodiging voor de online vragenlijst krijgt u per mail toegestuurd. In de uitnodiging staan de inloggevens die nodig zijn om de vragenlijst in te vullen. Uw gegevens worden anoniem en vertrouwelijk behandeld.

Uitnodiging ontvangen?
Pento maakt gebruik van de vragenlijst PREM audiologische centra. De vragenlijst gaat over uw ervaringen met het audiologisch centrum.  Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 5 tot 10 minuten. Klik op onderstaande link om naar de vragenlijst te gaan. U vult de gebruikersnaam en het wachtwoord die u per mail heeft gekregen.

Vragenlijst PREM audiologische centra

Wij danken u alvast voor uw deelname.

Geen uitnodiging ontvangen?
Heeft u geen uitnodiging gekregen, maar wilt u toch iets kwijt? Dan kunt u een mail sturen naar info@pento.nl of telefonisch contact opnemen met een van onze locaties.

Zorgkaart Nederland
U kunt ook uw waardering over Pento achterlaten op ZorgkaartNederland.nl.