Symposium TOS; als taal geen feestje is, 21 september 2018

Vertellen wat je hebt beleefd, de weg vragen, een opdracht begrijpen. Het lijkt eenvoudig. Maar als je een taalontwikkelingsstoornis (TOS) hebt, valt dit niet altijd mee.

Ter gelegenheid van Leeuwarden-Fryslân Culturele Hoofdstad van Europa 2018 organiseren Pento, Kentalis en de Hanzehogeschool op 21 september 2018 het symposium ‘TOS: als taal geen feestje is’.

Op deze dag delen wij graag onze kennis met u op het gebied van TOS. Er is een keuze uit een aantal lezingen, workshops en ervaringsverhalen. Hier krijgt u meer inzicht in wat een TOS nu precies is en het belang van een vroegtijdige signalering van een TOS. Ook krijgt u praktische handvatten.

Voor wie

Het symposium is gericht op professionals in zorg en onderwijs: logopedisten, huisartsen, (jeugd-)artsen, medewerkers van wijkteams, pedagogisch medewerkers kinderopvang, leerkrachten, intern begeleiders e.d.

Datum Locatie Kosten Accreditatie

21 september 2018, van 13.00 – 17.30 uur De Harmonie in Leeuwarden
€ 70,- / € 25,- voor studenten
is aangevraagd

Voorinschrijven kan nu!

Wilt u een uitnodiging ontvangen? Dat kan via www.kentalis.nl/symposium. U ontvangt dan later dit jaar het volledige programma en een registratielink voor definitieve inschrijving.

Share Button