Informatiebijeenkomst over cochleaire implantatie (CI) op 3 april a.s. bij AC Zwolle

Bent u ernstig slechthorend?
Wanneer zelfs de zwaarste hoorapparaten u niet meer voldoende helpen om te kunnen horen en verstaan, dan kan cochleaire implantatie (CI) de oplossing voor u zijn.

Bent u benieuwd naar cochleaire implantatie, en wilt u praten met ervaren CI-gebruikers? Dan bent u van harte welkom om deel te nemen aan de informatiebijeenkomst over cochleaire implantatie op woensdag 3 april van 13:30 – 16:00 uur bij Pento Audiologisch Centrum Zwolle.

U wordt verwelkomd door ervaringsdeskundigen die een CI dragen en een audiologisch specialist van Cochlear. Bij hen en bij de medewerkers van het Pento Audiologisch Centrum kunt u met alle vragen terecht.
De ervaringsdeskundigen vertellen over hun CI-traject, operatie, revalidatie en hoe het is om met een CI te leven
Waar kunt u terecht voor onderzoek, wat kunt u verwachten? De audiologisch specialist zal vertellen over de werking van ons gehoor, de werking van CI, combinatie met een hoortoestel, sparen van restgehoor, gebruik van hulpapparatuur, verschillende keuzemogelijkheden etc.

Na afloop van de bijeenkomst is er ruim gelegenheid om verder te praten met elkaar en eventueel verdiepende vragen te stellen.

Aanmelding is noodzakelijk vanwege een beperkt aantal plaatsen. Uiteraard mag u iemand meenemen.

U kunt zich online aanmelden door uw gegevens in te vullen via deze link. Deze gegevens worden enkel gebruikt om u informatie toe te zenden over de informatiebijeenkomst. Klik vervolgens op “verzenden” om u aan te melden.

Hebt u geen bevestigingsmail ontvangen of hebt u andere vragen of opmerkingen? Kunt u niet deelnemen aan deze bijeenkomst, maar komt u graag een andere keer?Dan kunt u contact opnemen met Rosanne van Esch, Cochlear Audiologie Specialist, telefoonnummer: 06 15 96 23 28, rvanesch@cochlear.com.

Share Button